NLP ja Henkisen hyvinvoinnin valmennus

NLP ja Henkisen hyvinvoinnin valmennus


HENKISEN HYVINVOINNIN VALMENNUS


  • Haluatko tukea omaan henkiseen kehittymiseesi? 
  • Vai haluatko mieluummin kehittyä pienessä ryhmässä?


Syksyn 2023 tarjous: Henkisen hyvinvoinnin valmennuspaketit yksilö- tai ryhmävalmennukseen.

Yksilövalmennus: Kuusi kertaa, kaksi tuntia kerrallaan. Aika ja paikka sovitaan yhdessä. Ensimmäisellä kerralla valmennukselle asetetaan tavoitteet ja niiden toteutumista seurataan. Suunnittelen valmennuskertojen väliin sopivia välitehtäviä. Ne voivat olla myös ei-tekemistä tai tietoisia harjoitteita, jolloin aikaa ja tilaa jää itsen kuunteluun. Tarjoushinta: 130/kaksi kertaa. Eli koko summa 6*130 €= 780,00 € (normaalihinta 870 €).  Hinta sisältää alv:n 150,97 € ja koko summa on vähennettävissä yrityksen kuluna. Valmennuksesta tehdään etukäteen sopimus ja sovitaan maksujen eristä.

Ryhmävalmennus: 2-6 henkilön pienryhmä. Vähintään neljä - useimmiten kokoonnumme kuusi kertaa. Yleensä, ryhmän koon ja tavoitteiden mukaan, 2 - 4 tuntia kerrallaan. Kokoontumisajat ja paikka sovitaan yhdessä.Ensimmäisellä kerralla ryhmälle ja jokaiselle ryhmän jäsenelle asetetaan tavoitteet ja niiden toteutumista seurataan. Suunnittelen valmennuskertojen väliin sopivia välitehtäviä. Halutessamme voin ajaa myös luoksemme, kun matka on kohtuullinen. Osan kokootumisista voimme halutessanne sopia etänä. Hinta määräytyy ryhmän henkilömäärän ja kokoontumispaikan ja muiden kulujen mukaan. Kun teillä on ryhmä, kysykää Jaanalta tarjous!

Tästä löytyy enemmän tietoa Jaanan henkisen hyvinvoinnin valmennuksesta. HENKISEN HYVINVOINNIN VALMENTAJA -KOULUTUS

Kun haluat kouluttautua itse Henkisen hyvinvoinnin valmentajaksi ja olla toisen tukena henkisellä tiellä, saat tietoa alkavasta Henkisen hyvinvoinnin valmentaja- koulutuksesta tätä kautta. NLP OHJAUS JA VALMENNUS


Jaana on valmentanut erilaisiin tavoitteisiin vuodesta 2006 alkaen. Mihin tavoitteesiin sinä pyrit? Voimme myös käsitellä tavoitteitasi ja laittaa niitä järjestykseen, jotta voit panostaa juuri sinulle tärkeisiin asioihin. Joskus yksi tärkeä harjoitus voi muuttaa elämäsi suunnan - niin on käynyt myös itselleni.

Mitkä estävät elämästä omanlaistasi täyttä elämää? Miten selvitä maailmassa oman herkkyydesi kanssa? Miten pääsen eteenpäin? Millä tavoin voin vähentää suorittamista ja keskittyä tärkeimpiin asioihin? Miten saada oman elämän tärkeimmät alueet tasapainoon?

NLP valmennuksen tarkempi esittely


Ohjaus ja valmennus hinnat vuonna 2023:

  •   60 min:   75,00 €
  •   75 min:   92,50 €
  •   90 min: 110,00 €
  • 120 min: 145,00 €

Voit maksaa pankkikortilla tai käteisellä.

Voimme sopia myös pidemmästä valmennuksesta. Suunnitellaan sinulle sopiva paketti. Kannattaa kysyä tarjous.

Kannattaa kysyä lisää: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai puh. 040 527 3126.


Vastaanotto 

  • Lappeenrannan linnoituksessa, osoitteessa Katariinantori 6, torin takana pitkä punainen talo, toinen ovi oikealta. Hoitohuone on eteisestä vasemmalle taakse, Luonnonsuojeluliiton vieressä. 
  • Otan asiakkaita vastaan sopimuksen mukaan myös kotonani Savitaipaleella, osoitteessa Kangaspolku 6. Jos olet tulossa Savitaipaleelle, niin muistathan varatessa sopia, että olet tulossa Savitaipaleelle.

Varaathan aikasi etukäteen. Voit maksaa pankkikortilla tai käteisellä. Tervetuloa!