NLP Master Practitioner, Lappeenranta

Panostaminen omiin taitoihin ja hyvinvointiin kannattaa!

NLP Master Practitioner, Lappeenranta

NLP  Master Practitioner koulutus järjestetään Lappeenrannan linnoituksessa ajalla syyskuu 2018 - helmikuu 2019, paikkana Aurinkokallion toimitilat Lappeenrannan linnoituksessa tai suuremmalla ryhmällä toiset tilat. Koulutus on 16 työpäivän mittainen ja toteutetaan pääasiassa viikonloppuisin päivisin klo 9-16. Mukana on kaksi perjantaipäivää. Päivämäärät:

pe-su28.9-30.9.2018la-suilmoitetaan myöhemmin
la-suilmoitetaan myöhemminla-suilmoitetaan myöhemmin
la-suilmoitetaan myöhemmin
pe-suilmoitetaan myöhemmin
la-suilmoitetaan myöhemminAurinkokallion 
NLP Master Practitioner koulutuksessa syvemmämme ja lavennamme aikaisemmin NLP Practitioner koulutuksessa oppimiamme asioita. Opimme myös uudenlaisia kokonaisuuksia ja teemme paljon uusia harjoituksia, saamme paljon työvälineitä mukaamme.  Opimme lisää NLP tekniikoita, saamme ohjausta ja vinkkejä ja harjoittelemme lisää intuition ja luovuuden käyttämistä. 

Aurinkokallion NLP Master Practitioner koulutukseen pohjana on oltava vähintään 134 tunnin mittainen NLP Practitioner koulutus.

Aurinkokallion NLP koulutukset ovat Suomen NLP yhdistyksen kriteerien mukaisia. Koulutuksen pakollisesta sisällöstä ja koulutuksesta yhdistyksen sääntöjen mukaan saa enemmän tietoa tästä.


Kouluttaja: Jaana Kallio, KTM, NLP Trainer, NLP Master Coach, opettajan pedagoginen koulutus; mahdollisesti mukana muita kouluttajia. Jaanalla on kokemus lukuisien NLP Practitioner ja Master Practitioner koulutuksien vetämisestä sekä NLP ohjauksesta ja valmennuksesta asiakastyössä. Tarkemmin Jaanan kokemuksesta tästä.

Hinta:

  • NLP Master Practitioner, 16 työpäivää, 1100 + alv 24 % (verollinen 1364)
  • Koulutusmaksut voidaan maksaa erissä
  • Monissa ammateissa maksut ovat verotuksessa vähennyskelpoisia
  • Ilmoittautumiset viimeistään kuukautta ennen eli 28.8.2018 mennessä.
  • Ennakkovaraajan alennus: 15.5.2018 mennessä ilmoittautuneille 50 € + alv alennus

Voi ilmoittautua Jaanalle. Puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.

#aurinkokallio #nlpkoulutus #nlpmasterpractitioner #hyvinvointi #vuorovaikutus

Lisätietoa