Intuitiivinen energiahoitaja

Aurinkokallion Intuitiivinen energiahoitaja koulutus, 10 pv. 

Koulutus alkaa Lappeenrannassa lokakuussa 2019 ja päättyy huhtikuussa 2020. Koulutus alkaa: la-su 26-27.10.2019, Aurinkokallion tilat, Lappeenrannan linnoitus, päivittäin klo 10-17.

Lapissa vastaava koulutus alkaa, kun ryhmä on valmiina, aikaisintaan tammikuussa 2020.

Energiahoitajan opinnot keskittyvät energiahoitamisen ja intuitiivisuuden perusteiden lisäksi ja henkisenä ihmisenä kehittymiseen ja sydämen avautumiseen. Luontoyhteyden vakiinnuttaminen, mm. maadoittumisen, läsnäolon ja erilaisten harjoituksien avulla. Jatkuvan sydän- luontoyhteyden harjoittamisen avulla voimme kehittyä yhä hienovaraisimmille tasoille.


Tärkeimpiä teemoja koulutuksessamme:

 • Itselle ja toisille tehtävä energiahoito
 • Lähihoito, kaukohoito, kanavana toimiminen ja hoitoharjoittelut
 • Luontoyhteys, maadoittuminen
 • Pysähtyminen, läsnäolo, itsen kuuntelu
 • Energioiden tasapaino ja mm. havaijin perinnetiedon mukaan
 • Herkkyys omien ja toisten energioiden tunnistamiseen 
 • Ajatuksien ja sisäisen puheen voima
 • Mielen ja mielikuvaharjoittelun käyttäminen
 • Intuitiivisuuden, kehon kuuntelun ja oman herkkyyden tunnistaminen ja sen niiden harjoittaminen
 • Symbolien, äänen ja affirmaatioiden käyttäminen
 • Numerologinen itsetuntemus - numerologian perusteita ja numerologian tulkinta/itsereflektointi
 • Tunteiden ja menneisyyden, traumaattisten tilanteiden yms. käsittely
 • Uskomuksien tunnistaminen ja muuttaminen
 • Anteeksianto ja irtipäästäminen
 • Meditointi ja rukous
 • Enegiahoitaminen teoria, paranemisprosessi
 • Sairaudet ja niiden merkitys
 • Edelliset elämät ja niistä oppiminen
 • Yhteys oppaisiin, auttajajiin, enkeleihin ja edesmenneisiin 
 • Mielen ja kehon harjoitteita
 • Hoitajana ja henkisenä ihmisenä kehittyminen
 • Tietoisuus, energiatasojen nousu 
 • Kirjallisuuteen ja tehtäviin perehtyminen 

Teemme tehtäviä ja monipuolisia harjoituksia edellisiin teemoihin liittyen, Myös omien varjojen ja menneisyyden ja tunteiden kohtaaminen ja työstäminen ovat tärkeitä alueita kehittymisen tiellä. Perehdymme myös lahjoihin ja kykyihin, joita voi myös oppia lisää, kuten selvänäköön, automaattikirjoittamiseen, parantamiseen ja kanavoimiseen. Teemme lähipäivinä myös itse- ja lähihoitoa. 

Kotitehtävät ovat suurimmaksi osaksi pakollisia, mutta niiden tekemiseen varataan myös riittävästi aikaa. Jotkut kotitehtävät voivat olla ei-tekemistä, esimekiksi läsnäoloa, huomaamista, rauhoittumista, itsereflektointia tai toisten kohtaamista uudesta näkökulmasta.

Koulutus lähipäivien välillä tapahtuu monimuoto-opiskeluna, kuitenkin ottaen huomioon yksilölliset kehittymisen tarpeet. Opiskeluun kuuluu omatoimista opiskelua esimerkiksi kirjallisuuden kautta sekä itsensä kehittämiseen ja energiahoitamiseen liittyviä tehtäviä ja itsereflektointia. Kurssiin liittyvä kirjat ovat suomenkielisiä ja niitä on myös lainattavissa opettajalta tai kirjastosta. Tehtäviin kuuluu intuitiivisia harjoitteita sekä harjoitushoitoina lähi- ja kaukohoitoja. Kurssin alussa opettajan ohjauksessa päätämme, kuinka paljon harjoittelua kokemuksesi perusteella tarvitset. Myös omat tavoitteet tarkentuvat koulutukset edetessä.

Koulutus antaa riittävän harjoittelun lisäksi mahdollisuuden hoitojen tekemiseen myös ammattimaisesti. Neljä ensimmäistä päivää on mahdollista käydä erikseen kahtena viikonlopun kurssina ilman pääsyvaatimuksia. Koko koulutukseen suositellaan pohjaksi Reiki I ja Reiki II koulutukset tai NLP Practitioner koulutus tai jos toimit hierojana tai luontaishoitajana tai muutoin olet työssäsi ihmisten kanssa tekemisissä ja haluat kehittyä energiahoitajana ja ihmisenä ja suunnittelet hoitamisen ammattimaisuuden kehittämistä. 

Koulutuksen rakenne:

 1. Ajatusten ja mielikuvien voima koulutus, 2 pv. Opimme omien ajatuksiemme, sisäisen puheemme ja alitajuntamme tarkkailua ja niiden mahdollista muuttamista. Intuition ja kehon viisauden kuuntelu kuuluvat myös ohjelmaan. Teemme runsaasti harjoituksia ja mukana on paljon käytännön esimerkkejä. Tämä koulutuksen voi käydä erikseen tai sisällyttää 10 päivän koulutukseen. Tähän koulutukseen ei ole pääsyvaatimuksia. Päivämäärät: la-su 26-27.10.2019 klo 10-17. Hintaan sisältyy kattava opintoaineisto. Kun käyt koulutuksen erikseen, hinta: 190,00 + alv 24 % = 235,60 €.
 2. Henkisen kehittymisen polku koulutus, 2 pv sisältää henkisen kehittymisen ajatuksien ja harjoituksien lisäksi intuition kuuntelun vahvistamista, uskomuksien ja arvojen tunnistamista ja käsittelyä sekä itsetuntemusta mm. erilaisten harjoituksien sekä numerologisen itsetuntemuksen kautta. Tähän koulutukseen ei ole pääsyvaatimuksia. Päivämäärät: la-su 16-17.11.2019, klo 10-17. Hintaan sisältyy kattava opintoaineisto. Kannattaa varata oma paikka ajoissa, paikkoja rajallinen määrä. Koulutuksen hinta: 190,00 + alv 24 % = 235,60 €. Tämän viikonlopun ja Ajatusten ja mielikuvien voima koulutuksen pakettihinta on 360 + alv 24 % = 446,40 €.
 3. Intuitiivinen energiahoitaja, 6 pv. Varsinainen energiahoitajakoulutus, painotus enemmän hoitamiseen, harjoitteluihin, intutioon ja niihin asioihin, mitä syvennetään ja mitä ei käsitelty kahden ensimmäisen viikonlopun aikana (kts. yllä olevat teemat). Hoitoharjoittelut, kirjallisuus ja muut kotitehtävät. 

Osan koulutuksesta pidämme kohteessa, jossa voimme olla lähellä luonnon energioita. Teemme matkan yhteiskuljetuksin ja järjestämme kaikille kyydit.

Opettaja Jaana Kallio hyväksyy 10 päivän koulutuksen opiskelijat, joten kerro ilmoittautuessasi hoitamiseen ja henkiseen kehittymiseen liittyvistä koulutuksistasi ja kokemuksistasi. Jaana haastattelee kaikki koko 10 päivän koulutukseen osallistujat.

Voimme tehdä myös suunnitelman kokemuksesi lisäämiseksi. Yksi mahdollisuus on investoida oman kehittymisen valmennukseen, johon suunnitellaan yksilöllinen valmennuspaketti. Tämä on mahdollista toteuttaa myös pienryhmässä. Tästä lisätietoa koulutuksen alkaessa. 

Koulutus Lappeenrannassa alkaa lokakuussa 2019 ja päättyy huhtikuussa 2020. Päivämäärät: la-su 26-27.10.2019: la-su 16-17.11.2019; la-su 8-9.2.2020; la-su 29.2.-1.3.2020 sekä la-su 18-19.4.2020, päivittäin klo 10-17. Koko 10 päivän koulutuksen hinta: 900,00 + alv 24 % = 1116,00 €, (josta ilmoittautumismaksun osuus 70 €). Voidaan maksaa erissä. Ilmoittaudu koko 10 päivän koulutukseen viimeistään 1.10.2019, jotta ehdimme tekemään kaikki haastattelut.

Lapissa vastaava koulutus alkaa, kun ryhmä on valmiina, aikaisintaan tammikuussa 2020. Siellä hinta on 1270 + alv 24 %.

Koulutuksesta saat kattavan materiaalin mukaasi sekä todistuksen. 


Pääkouluttajana KTM, pedag, NLP Trainer, Intuitiivinen energiahoitaja ja ohjaaja, hyvinvointiyrittäjä Jaana Kallio.  Mukana kouluttamassa Tiina Väänänen, sairaanhoitaja, TTM-jatko-opiskelija. Mahdollisesti myös muita kouluttajia.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Jaana Kallio, puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta. Paikkasi varaat maksamalla ilmoittautumismaksun.Koulutuksen jälkeen (tai jos aika riittää, osin myös sen aikana) voit osallistua teemakoulutuksiin ja syventää osaamistasi. Myös hoitamisen- ja meditaation iltoihin osallistuminen kurssin aikana ja sen jälkeen ja hoitoharjoittelu tukevat omaa kehittymistäsi.

Kurssille osallistuville henkilökohtainen valmennus tai pienryhmävalmennus (2-4 henkilöä) 20 % normaaleja hintoja edullisemmin. Normaalisti yksilövalmennus on 69 €/h (sis. alv 24 %), ryhmävalmennukset tarjouksen mukaan, riippuen ryhmän koosta.