Kalenteri, Lappi

Kurssipaikkamme Rovaniemen Sonka

Kalenteri, Lappi


SYYSKUU 2021

NLP ja ihmisenä kehittyminen, Rovaniemi, Sonka, la-su 11-12.9.2021, molempina päivinä klo 10-16:30. Henkisistä arvoista käytännöllisiin harjoituksiin ja kohti omaa eheytymista ja oman itsen syvempää kohtaamista, näkökulmia ja oivalluksia henkisellä tiellä. Koulutus järjestetään Rovaniemellä, Hyvän Tuulen talo, Sonka, osoitteessa Pellontie 1086.  Molempina päivinä keittolounas + sämpylä, 10 €. Koulutuspaikasta ja majoituksesta ja käytännön asioista lisätietoa suoraan Kaisalta: kaisa@hyvantuulentalo.fi tai puh. 050 522 5801. Viikonlopun hinta on 250 + alv 24 %. Ilmoittautumismaksun osuus on puolet kurssimaksusta. Koulutus toteutuu, jos osallistujia on vähintään 6 henkilöä. Ilmoittautumiset Jaanalle: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai 040 527 3126. Ilmoittautumiset viimeistään pe 3.9.2021 mennessä. Tämän koulutusviikonloppu voi olla osa Aurinkokallion NLP ja henkinen tie 6 pv koulutusta (josta tämä viikonloppu on osa)  tai NLP Practitioner 16 työpäivän koko kurssin opintoja (josta tämän jäljellä 14 päivää). Linkissä esimerkki vastaavasta 16 päivän tulevasta Lappeenrannan koulutuksesta. Enemmän tietoa Hyvän Tuulen talosta. 


Reiki II ja intuitiivinen hoitaminen, la-su 18-19.9.2021, Rovaniemi, molempina päivinä klo 10-16:30. Usui Shiki Ryohon mukainen, sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin menetelmä, painotamme Reiki kursseillamme henkistä kasvua ja intuition kuuntelua. Jaanalla on yli 10 vuoden kokemus lukuisien Reiki kurssien vetämisestä. Tämän kurssin pääsyvaatimuksena on Reiki I koulutus. Uusina aiheina Reiki II symbolit ja kaukohoito. Henkisen kasvun, anteeksiannon ja muita tärkeitä aiheita syvemmältä ja laajemmin.. Koulutus järjestetään Rovaniemellä, Hyvän Tuulen talo, Sonka,  osoitteessa Pellontie 1086. Molempina päivinä keittolounas + sämpylä, 10 €. Koulutuspaikasta ja majoituksesta ja käytännön asioista lisätietoa suoraan Kaisalta: kaisa@hyvantuulentalo.fi tai puh. 050 522 5801. Hinta: 209,68 + alv 24 % yhteensä 260,00 €, josta ilmoittautumismaksun osuus on puolet kurssimaksusta eli 130,00 € (lasku kahdessa erässä). Varaat paikkasi ilmoittautumismaksun maksamalla. Paikkoja pienessä ryhmässä vielä jäljellä. Ilmoittautumiset Jaanalle: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai 040 527 3126. Ilmoittautumiset viimeistään pe 3.9.2021 mennessä. Enemmän tietoa Aurinkokallion Reiki II sisälllöstä tästä. Enemmän tietoa Hyvän Tuulen talosta.


KEVÄT/KESÄ 2022

INTUITIIIVINEN ENERGIAHOITAJA, JOHDANTO 2 pv, on siirretty keväälle tai alkukesään 2022,  paikkana Rovaniemen Sonka, Hyvän Tuulen talo. Koulutuksessa käydään läpi energiahoitamisen ja intuition käytön ja oman kehittymisen perusasioita sekä perehdytään mielikuvien (samalla tunteiden), käyttämiseen ja muuttamiseen.  Koulutus järjestetään Rovaniemellä, Hyvän Tuulen talossa,  osoitteessa Pellontie 1086. Lapin johdantoviikonlopun hinta on 250 + alv 24 %. Ilmoittautumismaksun osuus on puolet kurssimaksusta eli 125 €, jolla varaat paikkasi kurssille. Tähän viikonloppuun ei ole pääsyvaatimuksia, toki Reikin koulutukset ja osaaminen ja muut vaihtoehtohoidot tuovat hyvää pohjaa koulutukseen. Koulutukseen voi ilmoittautua Jaanalle: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai 040 527 3126. Enemmän tietoa energiahoitajakoulutuksesta tästä. TULOSSA myöhemmin:

NLP Practitioner, 16 päivää. Lisätietoa tulee myöhemmin.


INTUITIIVINEN ENERGIAHOITAJA, 10 PV

Intuitiivinen energiahoitajakoulutus toteutetaan pienryhmä- ja monimuotokoulutuksena ja se edellyttää myös itsenäistä opiskelua. Koulutus alkaa johdantokoulutuksella kesällä 2021 Rovaniemellä, Sonka, Hyvän Tuulen talo. Pidempi koulutus jatkuu tämän jälkeen reilun vuoden ajan, Jaana hyväksyy koulutukseen osallistujat. Kokoonnumme 6 päivänä (Johdanto + 4 päivää), päivämäärät  selviävät myöhemmin, painottuen syksyn ja kesän aikaan ja niin, että ne sopivat osallistujille, osa opinnoista suoritetaan etäopetuksena (4 päivän osuus). Lapin koko intuitiivinen energiahoitaja -koulutuksen 10 päivästä lähipäiviä on 6 ja loput 4 päivää suoritetaan etäopetuksena ja erillisinä tehtävinä aineistoon tutustumisena sekä kirjallisuuteen perehtymällä. Koko 10 päivän koulutuksen investointi on 1270 €+ alv 24 %, josta ilmoittautumismaksun osuus on 200 € + alv 24 %. Koulutus kestää noin (vähän reilun) vuoden. Koulutus toteutuu, jos osallistujia on vähintään 6 ja enintään 10. Ilmoittautua voi alustavasti ja esittää toiveita koulutuspaikaksi. Lisää tietoa energiahoitajakoulutuksesta tästä.


Myös Reiki I ja Reiki II ja intuitiivinen hoitaminen kurssit jatkuvat. Tarkemmat tiedot lähempänä. Kerrothan Jaanalle, kun haluat mukaan.


Ilmoittautumiset viimeistään kuukautta ennen, jollei ilmoittautumispäivää ei ole mainittu.


Yleensä hoitamisen koulutuksiin mahtuu vain 8-10 osallistujaa ja muihinkin koulutuksiin rajoitettu määrä. 

Ilmoittautumismaksun maksamalla varaat paikkasi kurssille. Ilmoittautumismaksu voidaan palauttaa ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Jos peruutus tapahtuu muista syistä, ilmoittautumismaksu pidätetään kurssin suunnittelua, matka- ja majoitus- ja muita kuluja vastaan. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumispäivän jälkeen (yleensä kuukautta ennen kurssia) olet sitoutunut koko kurssimaksun maksamiseen.


Kaikki Aurinkokallion kurssimaksut voi sopimuksen mukaan maksaa erissä.

Mukaan mahtuu rajoitettu määrä, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa. 

Varattavissa mielenkiintoiset hyvinvointiohjelmat. pysähtymistä, tulkintoja jne. Kannattaa varata aika ohjelmiin ajoissa!

Jos olet kiinnostunut koulutuksista Lappeenrannassa, voit katsoa niitä täältä.

Yhteydenotot: Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova, lähetämme etukäteen kahden päivän kursseista ilmoittautumismaksun, jolla varaat paikkasi kurssille. Ilmoittautumismaksun määrä on puolet kurssin hinnasta.

Peruutusehdot: Kuukautta ennen pidätetään vain ilmoittautumismaksu. Sen jälkeen peruutetuista pidätetään koko kurssimaksu. Jos peruuntumiseen tulee päteävä syy (kuten sairastuminen lääkärintodistuksella), pidätetään vain ilmoittautumismaksu. Jos joudut perumaan, voit osallistua maksamallasi summalla seuraavalle kurssille (käytettävä vuoden sisällä) tai hankkia toisen osallistujan tilallesi.


Tervetuloa antoisiin koulutuksiin ja upeisiin Pohjoisen luontokohteisiin!

#Levi-Lapland #VisitLevi #SparksYourSoul