Aurinkoinen stressikylpy

Aurinkoinen stressikylpy

Aurinkoinen stressikylpy, sopii sinulle, kun haluat rauhoittua tai kun haluat rauhallista kosketushoitoa ja tärkeiden pisteiden käsittelyä. Hoidossa voit levätä hoitopöydällä, voit pitää myös kevyet vaatteet päälläsi. 

Hoidossa keskityn erityisesti pään ja kasvojen alueiden hoitamiseen. Hoidan myös korvat, jalat, erityisesti jalkapohjan pisteet sekä kädet, erityisesti kämmenten tärkeät alueet. Hyödynnän hoidossa hermoratahieronnan, intialaisen päähieronnan ja vyöhyketerapian ja kiinalaisia akupisteitä. Toki energia virtaa myös ja tarpeen mukaan tasapainotan myös kehosi päächakrat.

Aurinkoinen stressikylpy on hyvin suosittu, rentouttava, stressiä vähentävä. Hoito on rentouttava ja kehoa elvyttävä. Tärkeiden pisteiden kautta hoito vaikuttaa koko kehoon. Perushoito kestää 60 min. Jos haluat pidemmän hoidon tai yhdistää hoitoon energiahoitoa tai äänimaljakylpyjä tai rumpurentoutusta, voi hoidon tilata 75 tai 90 min mittaisena.

Saamalla hoitoa säännöllisesti tai useamman kerran peräjälkeen vaikka parin-kolmen viikon välein, saat stressitasoa alennettua helpommin ja pysyvämmin. Toki aina on tärkeä puuttua myös stressin perussyihin. 

Voit paremmin ja samalla vähentää stressiä meditoimalla säännöllisesti. Tai elämällä hetkessä, muistamalla hengittää ja olemalla luonnossa. Yksi hyvä rentouttava  hengitys on ensin hengittää syvään sisään, ja sitten hitaasti ulos samalla keuhkot tyhjentyvät kunnolla. Toista tätä tarpeen mukaan minuutin - muutaman minuutin ajan. Keskity hengittämiseen, anna kehon rentoutua. Muista hengittää kunnolla joka päivä. Hengitys rauhoittaa ja vähentää jännitystä ennen esiintymistä tai jotakin muuta vaativaa tilannetta. 

Jos sinulla on selän alueen jumeja tai kipuja, niin suosittelen selän tehohoitoa, 

Hoitojen jälkeen kannattaa ottaa juoda vettä riittävästi ja ottaa loppupäivä mahdollisimman rennosti - hoito vaikuttaa vähintään 24 tuntia hoidon jälkeen. 


AIKAVARAUKSET

Jaana Kallio, puh. 040 527 3126 tai tekstiviestillä tai sähköpostilla jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta. En vastaa kesken hoidon, vaan soitan takaisin, jos olen varattu.

Peruminen: Jos varattu aika perutaan 24 tunnin sisällä varatusta ajasta, tulee hoito maksaa kokonaan. Ei koske sairastapauksia tai muita ylivoimaisia esteitä. Muut muutokset ilman kuluja.

HOITOTILA

Aurinkokallion hoitotilan löydät osoitteesta Katariinantori 6. Kristiinan työtuvat (pitkä punainen talo) löytyy torin takaa Lappeenrannan keskustasta päin tullessa vasemmalta. Hoitohuoneeseen pääse toisesta ovesta oikealta. Teen hoitoja Aurinkosalin puolella, pääovesta taakse ja oikealle. Enemmän tietoa hoitotilasta tästä.