Yleistä NLP:sta

NLP on väline kehittyä sellaiseksi tai ainakin siihen suuntaan, millaiseksi haluaa

Yleistä NLP:sta

NLP:n avulla elämää voi katsoa laajemmin, kehittää itseä, tietoja ja taitojaan haluamaan suuntaan. Saada näkemystä ja kokemusta, tutkia itseä, tutkia rakenteita ja malleja, millä tavalla ihmiset toimivat. Käyttää niitä työssään, huomata miten toimii, jotta voi tarpeen mukaan tehdä muutoksia. Tutkittuja tapoja erilaisista tavoista olla vuorovaikutuksessa, suunnitella tavoitteita tai motivoitua. Millä tavoin eroamme toisistamme ja millä tavoin voimme paremmin olla vuorovaikutuksessa, tulla ymmärretyksi. NLP:n keinot tai käyttöalueet eivät rajoitu muutamaan, vaan mahdollisuuksia löytyy aina uusia!

Voimavaroja ja jaksamista tarvitaan kiireisessä ja vaativassa työympäristössä. NLP menetelmien lisäksi erilaiset tavat rentoutua ja pysähtyä päivittäin tuovat konkreettisia välineitä tähän tarpeeseen. Mielikuvaharjoitukset ja ohjattu rentoutus kuuluvat kaikkiin pidempiin NLP koulutuksiin.  Jaksamista helpottaa myös, kun mielessä ei pyöri enää niin paljon ahdistavia asioita tai turhia huolia, kun niitä on päässyt käsittelemään. Jää enemmän tilaa nykyhetkeen, läsnäoloon ja elämästä nauttimiseen.

Itseäni motivoi erilaisten menetelmien ja harjoituksien ja läsnäolon yhdistäminen erilaisiin ympäristöihin. Erityisesti luonnossa tai poikkeavassa ympäristössä moni asia "loksahtaa paikalleen", kun mieli on avoin eikä tarvitse olla missään roolissa.

Tästä enemmän tietoa siitä, mitä NLP on.


Lisätietoa