Tunnista tunteesi, vapaudu elämään

Negatiiviset tunteet voi jättää tuulen vietäväksi...

Tunnista tunteesi, vapaudu elämään

Tunnista tunteesi, vapaudu elämään koulutusviikonloppu tai  2 päivää. 

Tilattavissa vähintään 8 hengen ryhmille.

Tiedostamme elämäämme rajoittavia tunteitamme, sisäisiä ristiriitojamme ja uskomuksiamme ja saamme työkaluja niiden käsittelyyn. Käytämme NLP:n menneisyyden käsittelyn ja muita harjoituksia, rentoutumisen ja mahdollisesti luontoterapian tai kehollisia tekniikoita sekä puhdistamisen harjoituksia. Sään salliessa teemme osan harjoituksista ulkona. Runsas materiaali ja hoitojen harjoittelua. 

Paneudumme ensin menneisyyteen ja ahdistaviin tai negatiivisiin tunteisiin. Tunnistamme niitä, jotta saamme niitä käsiteltyä, puhdistettua ja pääsemme helpommin tavoitteisiimme ja voimme elää vapaammin, pienemmällä tunnekuormalla. Taakkana voimme kantaa

·  negatiivisia tunteita

·  sisäisiä ristiriitoja tai

·  rajoittavia uskomuksia

Nämä voivat aiheuttaa jännittyneisyyttä, ahdistusta, ikäviä tunteita, tunteettomuutta tai masentuneisuutta. Tavoitteena on käsitellä näitä tunteita ja jättää hankalia ja ikäviä tunteita ja menneisyyden taakkaa "tunturin tuulen vietäväksi". Ja hyväksyä niitä, joiden kanssa on hyvä oppia elämään. Esimerkiksi jännittyneisyyden tunteesta ei välttämättä pääse kokonaan eroon, mutta sen kanssa on usein helpompi elää, kun tunteen voimakkuus lievenee. 

Tämä koulutus sopii hyvin sekä aiheisiin perehtyneille, että vasta-alkajille. Olet tervetullut mukaan, kun olet mieleltäsi perusterve. Olethan Jaanaan yhteydessä, jos mietit, että onko tämä koulutus juuri nyt sinulle sopiva.

Hinta 160 + alv 24 %/henkilö (yhteensä 198,40 €), minimi 8 henkilöä. Tämä hinta on voimassa Lappeenrannan - Imatran talousalueilla.  Esimerkiksi kymmenen hengen kahden päivän koulutus 1600 + alv 24 %. Muualla järjestettäviessä lisäksi tulevat mahdolliset kulut matkoista, majoituksesta ja ruokailusta. Kannattaa kysyä tarjous!

Kurssi on järjestettävissä lyhyempänä ja yksipäiväisenä.

Kouluttajana KTM, pedag, NLP Trainer, Intuitiivinen energiahoitaja ja ohjaaja, hyvinvointiyrittäjä Jaana Kallio

Lisätiedot ja yhteydenotot: Jaana Kallio, puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.