Tilat ja yhteystiedot

Hoitotila ulkoa Lappeenrannan linnoituksessa

Tilat ja yhteystiedot

Hoidot, valmennukset ja tulkinnat 

  • Lappeenrannan linnoituksessa 1.11.2022 alkaen pienemmässä tilassa.  Osoite on edelleen Katariinantori 6, pitkä punainen talo, toinen ulko-ovi oikealta. Hoitohuone on eteisestä vasemmalle taakse, Luonnonsuojeluliiton vieressä.
  • Kotonani Savitaipaleella, osoitteessa Kangaspolku 6. Huom! Kotonani on kissoja. Kesäkaudella on mahdollista tulla hoitoon, ilman  että kissat ovat hoitotilassa, kysy tästä lisää.

Varaathan aikasi etukäteen. Muistathan kertoa, että oletko tulossa Lappeenrannan linnoitukseen vai Savitaipaleelle. Tervetuloa!

Hinnat ja muut tiedot hoidoista, tulkinnoistaa ja valmennuksista tätä kautta.   


Ajanvaraukset ja lisätiedot: Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.


Hoito- ja koulutustilan käyntiosoite Lappeenrannassa:

Katariinantori 6, 53100 Lappeenranta.

Hoitotilani sijaitsee Lappeenrannan linnoituksessa Katariinantorin takana olevassa punaisessa pitkässä talossa, toinen ovi oikealta. Käänny eteisen jälkeen taakse vasemmalle. Huomaa, että tilan paikka on vuoden 2022 syksyllä muuttunut, olen siirtynyt pienempään hoitotilaan Luonnonsuojeluliiton toimiston viereen. 

Järjestän myös koulutuksia sekä hyvinvointitapahtumia. Järjestän osan niistä muissa tiloissa.


Aurinkokallion koulutuskalenteriin pääset tätä kautta.   
AURINKOSALI

Ovesta sisään ja taakse oikealle. Linnoituksen Aurinkosaliin mahtuu rentoutumaan noin 15 ja istuen kuuntelemaan reilu 20 ihmistä. Tämä tila on oiva paikka koulutuksien lisäksi muun muassa hyvinvointitapahtumia, meditoimiseen sekä hoitamisen ryhmiä varten. Teen tässä samassa tilat hoitoja ja valmennuksia.

Meillä on myös pikkuputiikki, myytävänä muun muassa Foodinin ja Arctic Nutritionin sekä suomalaisten pienyrittäjien hyvinvointituotteita ja tietysti myös lahjakortteja.


Varaathan aikasi etukäteen.

Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai

sähköposti: jaana.aurinkokallio@gmail.com


Miten löydät linnoituksen hoitohuoneelle

Kun tulet Lappeenrannan linnoitukseen Lappeenrannan Kaupungin puoleisesta päästä, tule portista sisään, ja Kahvila Majurska jää oikealle ja vihreät makasiinit jäävät vasemmalle. Sen jälkeen jää vasemmalle keltaiset museon rakennukset ja oikealle jää Ortodoksinen kirkko. Pian vasemmalle avautuu Katariinantori, jonka takana on pitkä punainen talo. Torilla on hyvin parkkipaikkoja. Punaisessa talossa, hoitohuone löytyy toinen ovi oikealta, samasta ovesta mm. Luonnonsuojeluliiton toimisto. Eteisen jälkeen känny taakse oikealle Aurinkosaliin. Tervetuloa!


Muut yhteystiedot:

www.aurinkokallio.fi

y-tunnus 1197735-1


Ota yhteyttä:

Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai

jaana.aurinkokallio@gmail.com

tai ota yhteyttä linkin kautta.

Aurinko paistaa, vaikka se ei aina näy!