Tilat ja yhteystiedot

Koulutustila Savitaipaleen Lavikanlahdella

Tilat ja yhteystiedot

Koulutukset, kurssit, hyvinvointitapahtumat

  • Kouluksien ja kurssien lisäksi työhyvinvointipäiviin ja tapahtumiin, toukokuusta syyskuuhun Maalaismiljöö Savitaipaleen Lavikanlahdella osoitteessa Jokimiehentie 34, Savitaipale. Saamme olla rauhassa maalla, noin 5 km Savitaipaleen keskustasta. Enemmän tietoa Lavikanlahden paikasta. 


Hoidot, valmennukset ja tulkinnat 

  • Lappeenrannan linnoituksen hoitotila.  Osoite on Katariinantori 6, pitkä punainen talo, toinen ulko-ovi oikealta. Hoitohuone on eteisestä vasemmalle taakse, Luonnonsuojeluliiton vieressä. Tähän tilaan ei mahdu kuin 2-4 hengen ryhmät.
  • Kotonani Savitaipaleella, osoitteessa Kangaspolku 6. Huom! Kotonani on kissoja. Kesäkaudella on mahdollista tulla hoitoon, ilman  että kissat ovat hoitotilassa, kysy tästä lisää.


Varaathan aikasi etukäteen. Muistathan kertoa, että oletko tulossa Lappeenrannan linnoitukseen vai Savitaipaleelle. Tervetuloa!

Hinnat ja muut tiedot hoidoista, tulkinnoistaa ja valmennuksista tätä kautta.   


Ajanvaraukset ja lisätiedot: Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.

Hoito- ja koulutustilan käyntiosoite Lappeenrannassa:

Katariinantori 6, 53100 Lappeenranta.

Hoitotilani sijaitsee Lappeenrannan linnoituksessa Katariinantorin takana olevassa punaisessa pitkässä talossa, toinen ovi oikealta. Käänny eteisen jälkeen taakse vasemmalle. Huomaa, että tilan paikka on vuoden 2022 syksyllä muuttunut, olen siirtynyt pienempään hoitotilaan Luonnonsuojeluliiton toimiston viereen. 


Aurinkokallion koulutuskalenteriin pääset tätä kautta.   


Aurinkokallion Linnoituksen tilassa on myös pikkuputiikki, myytävänä muun muassa Foodinin ja Arctic Nutritionin sekä suomalaisten pienyrittäjien hyvinvointituotteita, hoitavia kiviä ja tietysti myös lahjakortteja.

Varaathan aikasi etukäteen.

Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai

sähköposti: jaana.aurinkokallio@gmail.com


Miten löydät linnoituksen hoitohuoneelle

Kun tulet Lappeenrannan linnoitukseen Lappeenrannan Kaupungin puoleisesta päästä, tule portista sisään, ja Kahvila Majurska jää oikealle ja vihreät makasiinit jäävät vasemmalle. Sen jälkeen jää vasemmalle keltaiset museon rakennukset ja oikealle jää Ortodoksinen kirkko. Pian vasemmalle avautuu Katariinantori, jonka takana on pitkä punainen talo. Torilla on hyvin parkkipaikkoja. Pitkässä punaisessa talossa, Kristiinan työtuvat, hoitohuone löytyy toinen ovi oikealta, samasta ovesta mm. Luonnonsuojeluliiton toimisto. Eteisen jälkeen känny taakse vasemmallem hoitotila on Luonnonsuojeluliiton vieressä. Tervetuloa!


Muut yhteystiedot:

www.aurinkokallio.fi

y-tunnus 1197735-1


Ota yhteyttä:

Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai 

jaana.aurinkokallio@gmail.com

tai ota yhteyttä linkin kautta.

Aurinko paistaa, vaikka se ei aina näy!

Lisätietoa