Sisäisen vahvistumisen polulla, 2 pv

Yhdessä olemme enemmän!

Sisäisen vahvistumisen polulla, 2 pv

Henkisen kehittymisen teemalliset valmennuspäivät:

Sisäinen vahvistumisen polulla - valmennuspäivät,  ke-to 21-22.7.2020, klo 9:30-16:30 molempina päivinä Lappeenrannan linnoituksessa Aurinkokallion tiloissa. Hyvällä ilmalla voimme pitää tuokioita myös ulkona.

Tärkeimpien arvojen ja sisäisten esteiden huomaaminen ja käsittely ovat tärkeitä linkkejä sisäisen henkisen kasvun tiellä. Puhumme arvoista, henkisistä arvoista ja niiden tuomisesta käytännön toimintaan. Arvot ja erityisesti syvemmät arvot ovat tärkeitä päätöksenteon tukena. Intuitio ja oman kehon kuuntelu ovat myös apuna päätöksessä, myös niistä jokapäiväisissä askelissamme.

Menneisyyden taakat ja tunteet voivat estää potentiaalimme käyttämistä. Myös ego hankaloittaa matkaamme. Jo sen hyväksyminen, että olen tässä kohtaa nyt ja että keskeneräisenä voi tehdä paljon itsensä sekä muiden hyväksi. Nämä valmennuspäivät voivat olla tärkeä etappi päästä askeleen tai usemman eteenpäin, ymmärrystä ja välineitä lisää siihen, miten voin kasvaa henkisesti ja miten voin olla parempi versio ihmisenä.

Kun hiomme arvojamme ja hyväksymme tai käsittelemme tunteitamme, sisäinen valo vahvistuu ja pääsemme yhä rohkeampana ja luottavaisempana jatkamaan henkistä matkaamme. Sisältä tulevat tavoitteemme alkavat ilmentyä ulkoisessa maailmassamme. Käsittelemme aiheita ja teemme paljon kokeiluja ja harjoituksia. Saat myös työvälineitä mukaan arkeesi.

Voit tulla mukaan, vaikka sinulle ei olisi kokemusta vastaavista koulutuksista. Valmennuspäivät sopivat  erinomaisesti jatkokoulutukseksi NLP-koulutuksiin, hoitamisen koulutuksiin (erityisesti energia- ja vaihtoehtohoidot), henkisen alan tai hyvinvoinnin valmentajille, terapiatyötä sekä hoitotyötä tekeville. Valmennuspäivät voivat olla tärkeä etappi sinulle, joka aloitat tai haluat myöhemmin aloittaa Intuitiivinen energiahoitaja- tai sisäisen hyvinvoinnin valmentaja - koulutuksen.

Valmennuspäivät ovat erinomainen mahdollisuus kuunnella itseä, jakaa asioita ja toisten samanhenkisten kanssa. Kurssilla on toisten asioista vaitiolovelvollisuus.

Otan koulutukseen henkisen tien kulkijoita, jotka ovat psyykkisesti terveitä ja kokevat olonsa tällä hetkellä hyväksi. Jos epäilet, niin olen yhteydessä Jaanaan ennen ilmoittautumistasi.

Valmennuspäiviin kannattaa ottaa mukaan:

  • Muistiinpanovälineet
  • Juomapullo, talon puolesta tarjolla vettä ja teetä
  • Eväät, jos et halua lähteä salaatille yhdessä
  • Omat hygieniatarvikkeet (kasvomaski), talon puolesta löytyy käsidesiä, käsienpesun tarvikkeet
  • Villasukat, jos on viileää
  • Mukavat vaatteet olla ja tehdä harjoituksia
  • Meillä on makuualustat ulkona oloa ja rentoutumista varten, voit ottaa myös oman alustan 


Valmennuspäivien hinta: 160 + alv 24 % eli 198,40 €. Voidaan maksaa 1-3 erässä, 70 € ilmoittautumismaksu on maksettava ennen koulutuksen alkua. Jos haluat maksaa erissä, kerrothan sitiä ilmoittautuessasi. Mukaan mahtuu enintään 8 henkilöä. Ilmoittautumiset viimeistään ma 12.7.2021 mennessä. 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta tai puh. 040 527 3126.