Rummuntekokurssit

Rummuntekokurssit

Rummuntekokurssi, pe-su 15-17.3.2018, Lappeenrannan linnoitus, Aurinkokallion tilat. Kurssilla jokainen tekee ohjaajan avustuksella oman rummun ja rumpukapulan. Aikataulut: pe iltana klo 18-20:30, la 9-13 sekä su 9-12, loppuajat noin aikoja. Ohjaajana Anne Vaikko. Rummut tehdään pitkälle käsin Lapin oppien mukaan, rumpu tehdää poron nahasta. Huom. Sitovat ilmoittautumiset kurssille to 31.5. mennessä, jotta saamme kaikki tarvikkeet hankittua.

Kuluista maksetaan Aurinkokalliolle (rummuntekotarpeet ja vuokra) 105 € (sisältää alv:n 24 %), joka laskutetaan erikseen ennen kurssia ja kurssille tullessa Annelle maksetaan 45 €/hlö käteisellä rummunteon ohjauksesta ja pientarvikkeista. Eli yhteensä rumpu maksaa 150 €. Rumpu on keskikokoinen soikea rumpu (mitat n. 45/35 cm, korkeus ja leveys) tai sitten jos halutaan vähän pienempi rumpu. 

Suurempi soikea tai pyöreä rumpu on saatavilla 13 € lisämaksusta, kun tilataan etukäteen isompi kehikko ja nahat. Joten jos haluat isomman rummun, joten kerro siitä kun ilmoittaudut kurssille (Iso pyöreä tai iso soikea rumpu).

Ota mukaan kurssille oma ämpäri ja pyyhe, ei liian hyvät. Jos omistat ruuvipuristimet, niin ota mukaan vaikka useammat. Rumpuun voit kerätä luonnosta jotakin merkityksellistä, vaikka pieniä kiviä tms, tai ottaa mukaan luupaloja, sulkia, tai mitä tulee vastaan. Ja jos haluat etsiä itselle sopivan puukapulan rummun soittokapulaksi luonnosta. Voit käyttää myös pieniä kristalleja tai joitakin muita lahjoja, mitä rumpu tahtoo.

Rummut värjätään kasvivärein. Näitä värejä voimme käyttää:

  • ruskea (voi ottaa talteen vaikka viikon käytetyt kahvipurut)
  • keltainen (kurkuma, on valmiina)
  • punainen (punajuuri)
  • sininen (mustikka, mustikkamehu)
  • violetti (marja-aronia, jos sinulla on, niin ota mukaan)

Ota eväitä jos tarvitset, juomapullo ja muistiinpanovälineet kannattaa ottaa mukaan. Rummunteko-ohjeet sähköisesti kurssin alettua.

Lisätiedot kurssista: Anne Vaikko, nauruloitsu@gmail.com tai tekstiviestillä puhelimeen puh. 046 9080 509. Ilmoittautumiset Jaanalle: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta tai puh. 040 527 3126.

Katso täältä kuvia Annen kursseilla syntyneistä rummuista.


Rummun vihkimispäivä
 27.7.2018 illalla, kokoonnumme klo 19 Aurinkokallion tiloihin, josta lähdemme rummun vihkimispaikkaan.  Hämähetkellä 20:46 alkaa varsinainen seremonia, joka kestää tunnista kahteen tuntiin (klo 23:20 täysikuu/kuunpimennys). Rumpujen vihkimisen seremonia on 35 €/rumpu. Paikka varmistetaan myöhemmin.

Lisätietoa