NLP Practitioner, Lappeenranta, syksy 2019

Kauneus löytyy sisältä...

NLP Practitioner, Lappeenranta, syksy 2019

NLP PRACTITIONER, LAPPEENRANTA 2019-2020, 16 työpäivää

NLP on työkaluja ja rakenteita, muun muassa tavoitteiden, omien arvojen, uskomusten ja identiteetin vahvistamista, käsittelemistä ja tarpeen mukaan muuttamista. Monesti koulutus antaa työkaluja sekä itselle, että omaan ammattiin, erityisesti ihmisten kanssa työskentelyyn ja kohtaamisiin. Monille koulutus voi olla matka itseen ja omien olennaisten asioiden äärelle. 

Aurinkokallion NLP Practitioner antaa välineitä erityisesti niille, joille oma ja toisten hyvinvointi ja oma kehittyminen ihmisenä on tärkeää. Koulutuksesta saa myös paljon välineitä työelämään, ryhmien toimintaan, vuorovaikutustilanteisiin.

NLP Practitioner koulutus järjestetään Aurinkokallion tiloissa Lappeenrannan linnoituksessa alkaen marraskuussa 2019 ja päättyen huhtikuussa 2020. Koulutus on 16 työpäivän mittainen ja toteutetaan pääasiassa viikonloppuisin, mukana kaksi perjantaipäivää.

Päivämäärät (huom! aloitusaikaan ja muihin päivämääriin on tullut muutoksia): la-su 9-10.11.2019; la-su 18-19.1.2020; la-su 1-2.2.2020; pe-su 6-8.3.2020; la-su 21-22.3.2020; pe-su 3-5.4.2020 sekä la-su 25-26.4.2020. Aloitamme päivittäin klo 9 ja päätämme 16:15. Kellonaikoja (esim. aloitusaikaa) voimme muuttaa, jos osa tulee koulutukseen kauempaa.

NLP Practitioner koulutus sopii kaikille, jotka haluavat kehittää itsetuntemustaan ja vuorovaikutustaitojaan. Koulutuksessa saamme kehittää tavoitteitamme ja muuttaa tarpeen mukaan käyttäytymis- tai ajattelumallejamme. Teemme paljon harjoituksia ja saat paljon esimerkkejä kouluttajan reilun 10 vuoden kouluttaja- ja ohjaajakokemuksella.  Monet ovat saaneet välineitä omaan jaksamiseen ja hyvinvoinnin parantamiseen, tunteiden ja vanhojen käyttäytymismallien ja menneisyyden hankalien tapahtumien käsittelyyn.

Aurinkokallion NLP Practitioner koulutuksessa NLP teemojen ja harjoituksien lisäksi opimme muun muassa läsnäolon, rentoutumisen ja kehollisia menetelmiä. Opimme myös intuition ja luovuuden käyttämistä.

NLP:n avulla voit/saat/pystyt/voit hyödyntää:

Uusia oivalluksia ja näkökulmia

Vuorovaikutustaitoja, hyvän vuorovaikutussuhteen luomista

Työkaluja sekä omaan elämään että työhön

Ajatusmalleja. arvoja sekä uskomuksia ja muuttaa niitä paremmiksi

Ymmärtämään itseä ja muita paremmin

Keinoja ja välineitä oppimiseen ja opettamiseen

Kielimalleja ja sanatonta viestintää

Keinoja voimaantumiseen ja uupumisen ehkäisyyn

Eri harjoituksien yhdistämisiä, kokeiluja todellisiin tilanteisiin

Aurinkokallion NLP koulutukset ovat Suomen NLP yhdistyksen kriteerien mukaisia ja koulutuksesta saa todistuksen.

Kouluttaja: Jaana Kallio, KTM, NLP Trainer, NLP Master Coach, opettajan pedagoginen koulutus. Jaanalla on kokemus reilun kymmenen vuoden ajalta lukuisien NLP Practitioner ja Master Practitioner koulutuksien vetämisestä sekä NLP ohjauksesta ja valmennuksesta asiakastyössä sekä yrittäjänä ja yrittäjien opastajana aina vuodesta 1992. Yhdelle apuopettajalle (NLP Trainer koulutuksessa olevalle) on paikka tähän koulutukseen. Kysy Jaanalta lisää.

Hinta: 

NLP Practitioner, 16 työpäivää, 1100 + alv 24 % (verollinen 1364 €), sis. ilmoittautumismaksun 70 €

Koulutusmaksut voidaan maksaa erissä sopimuksen mukaan 1-10 erässä ilman lisäkuluja.

Oma paikka kannattaa varmistaa ajoissa, viimeistään kuitenkin 25.10.2019 mennessä.Voi ilmoittautua Jaanalle. Puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.

Olemme yhdessä enemmän. 

Tervetuloa!


#aurinkokallio #nlpkoulutus #nlppractitioner #hyvinvointi #vuorovaikutus

Lisätietoa