NLP Johdanto ja NLP Practitioner, Lappeenranta 2018

Kauneus löytyy sisältä...

NLP Johdanto ja NLP Practitioner, Lappeenranta 2018

Ilmainen NLP Tutustumisilta  eli NLP:n esittelytilaisuus järjestetään Lappeenrannan linnoituksessa Aurinkokallion tiloissa ma 13.8.2018, klo 18-20:30. Lisää tietoa tutustumisillasta saat tästä. Ilmoittautumiset  Jaanalle tai Suomen NLP yhdistyksen sivujen kautta.


NLP Johdantokoulutus, 3 päivää, järjestetään Lappeenranan Kylpylän kokoustiloissa, toinen kerros, osoitteessa Ainonkatu 17, Lappeenrannan satamassa  pe-su 7-9.9.2018,  päivittäin klo 9-16. Kun tulet kauempaa, voit majoittua meidän kurssilaisena Lappeenrannan Kylpylässä Kanta-asikashintaan.

Johdantokoulutuksessa käydään läpi NLP:n perusasioita, miten NLP toimii ja mihin asioihin NLP:n menetelmiä voidaan käyttää. Teemme myös paljon harjoituksia, joten pääset kokeilemaan myös itse. Opimme myös ihmisten erilaisuudesta ja NLP:n perusperiaatteista. Yleistä tietoa johdannosta ja NLP Practitioner koulutuksesta.


NLP Practitioner koulutus järjestetään Lappeenrannan Kylpylässä ajalla syyskuu 2018 - tammikuu 2019. 

Koulutuksesta saa paljon välineitä työelämään, ryhmien toimintaa sekä ihmissuhteisiin ja ennen kaikkea omaan elämään ja omaan hyvinvointiin.

Koulutus on 16 työpäivän mittainen ja toteutetaan pääasiassa viikonloppuisin päivisin klo 9-16. Mukana on kaksi perjantaipäivää. Päivämäärät:


la-su3-4.11.2018
pe-suJohdanto 7-9.9.2018 la-su24-25.11.2018
la-su29-30.9.2018la-su8-9.12.2018
la-su20-21.10.2018pe-su
11-13.1.2019


Syyskuun alun kolmen päivän jakso on samalla NLP Johdantokoulutus. Kolmen päivän johdantokoulutuksessa saat hyvän käsityksen siitä, mitä NLP on ja mihin sitä voi käyttää. Teemme jo heti johdantoviikonloppuna paljon erilaisia NLP harjoituksia ja tutustumme toisiimme.


Aurinkokallion NLP Practitioner koulutuksessa NLP teemojen ja harjoituksien lisäksi opimme muun muassa läsnäolon, rentoutumisen ja kehollisia menetelmiä. Opimme myös intuition ja luovuuden käyttämistä. Näitä voimme yhdistää NLP-menetelmiin tilanteen mukaan.

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat kehittää itsetuntemustaan, vuorovaikutustaitojaan, kehittää tavoitteitaan tai muuttaa käyttäytymis- tai ajattelumallejaan. Aurinkokallion NLP Practitioner antaa välineitä erityisesti niille, joille oma ja toisten hyvinvointi ja oma kehittyminen ihmisenä on tärkeää. Teemme paljon harjoituksia ja saat mukaasi kattavan paketin NLP materiaalia. 

Jos olet jo tutustunut NLP:hen jollakin tavoin, niin kurssin käyminen antaa sinulle työkalut käyttöön paremmin, syvemmin, luovemmin. Kannattaa kokeilla! Olet tervetullut myös ilman aikaisempaa kokemusta.

NLP:n avulla voit/saat/pystyt/voit hyödyntää:

 • Uusia oivalluksia ja näkökulmia
 • Vuorovaikutustaitoja, hyvän vuorovaikutussuhteen luomista
 • Työkaluja sekä omaan elämään että työhön
 • Ajatusmalleja. arvoja sekä uskomuksia ja muuttaa niitä paremmiksi
 • Ymmärtämään itseä ja muita paremmin
 • Keinoja ja välineitä oppimiseen ja opettamiseen
 • Kielimalleja ja sanatonta viestintää
 • Keinoja voimaantumiseen ja uupumisen ehkäisyyn 
 • Rentoutushetket, voimaannuttavat harjoitukset
 • Eri harjoituksien yhdistämisiä, kokeiluja todellisiin tilanteisiin

Enemmän tietoa NLP:stä tästä.

Aurinkokallion NLP koulutukset ovat Suomen NLP yhdistyksen kriteerien mukaisia. Koulutuksen pakollisesta sisällöstä ja koulutuksesta yhdistyksen sääntöjen mukaan saa enemmän tietoa tästä.


Kouluttaja: Jaana Kallio, KTM, NLP Trainer, NLP Master Coach, opettajan pedagoginen koulutus; mahdollisesti mukana muita kouluttajia. Jaanalla on kokemus noin kymmenen vuoden ajalta lukuisien NLP Practitioner ja Master Practitioner koulutuksien vetämisestä sekä NLP ohjauksesta ja valmennuksesta asiakastyössä. Tarkemmin Jaanan kokemuksesta tästä.

Hinta:

 • Kolmen päivän NLP Johdantoviikonloppu, 200 € + alv 24 % (verollinen 248 €)
 • NLP Practitioner, 16 työpäivää, 1100 + alv 24 % (verollinen 1364 €). 
 • Johdantokurssin hinta vähennetään koko koulutuksen hinnasta, kun haluat jatkaa koko kurssille
 • Koulutusmaksut voidaan maksaa erissä sopimuksen mukaan. 
 • Monissa ammateissa maksut ovat verotuksessa vähennyskelpoisia
 • Ilmoittautumiset viimeistään huhtikuun lopun johdantoon viimeistään 12.4.2018 tai syksyn koulutukseen 1.8.2018 mennessä. Ryhmään mahtuu rajallinen määrä, joten suosittelen ilmoittautumista ajoissa.

Voi ilmoittautua Jaanalle. Puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.

#aurinkokallio #nlpkoulutus #nlppractitioner #hyvinvointi #vuorovaikutus