NLP Practitioner, Lappeenranta, syksy 2021

Kauneus löytyy sisältä...

NLP Practitioner, Lappeenranta, syksy 2021

NLP PRACTITIONER, LAPPEENRANTA 2021-2022, 16 työpäivää

Tämän koulutuksen kantavana teemana on kokonaisvaltainen hyvinvointi -  kehon, mielen ja sielun tasapaino ja yhteys. Tämä yhteys on luonnollinen, mutta se unohtuu helposti, kun esimerkiksi työelämässä vaaditaan paljon ja keskitytään "päähän" ja oman kehon kuuntelu unohtuu. Joskus yhteys palautuu monenlaisia harjoituksia tehdessä tai rentoutus- ja kehollisten väliharjoitusten kautta.

NLP mahdollistaa muun muassa tavoitteiden, omien arvojen, uskomusten ja identiteetin vahvistamista, käsittelemistä ja muuttamista. Monesti koulutus antaa työkaluja sekä itselle, että omaan ammattiin, erityisesti ihmisten kanssa työskentelyyn ja kohtaamisiin. Monille koulutus on matka itseen ja omien olennaisten asioiden äärelle. Voimme kaivaa itsestämme, mitä haluamme olla ja mitä haluamme sen eteen tehdä. Koen, että voimme luoda omaa elämää enemmän omanlaiseksi.

Aurinkokallion NLP Practitioner antaa välineitä elämän eri osa-alueille.Koulutuksesta saa välineitä esimerkiksi työelämään, ryhmien toimintaan, vuorovaikutustilanteisiin. Paljon hyötyä saa, kun kokee, että oma ja toisten hyvinvointi ja oma kehittyminen ihmisenä on tärkeää. 


NLP Practitioner koulutus järjestetään Aurinkokallion tiloissa Lappeenrannan linnoituksessa alkaen syyskuussa 2021 ja päättyen helmikuussa 2022. Koulutus on 16 työpäivän mittainen ja toteutetaan pääasiassa viikonloppuisin, mukana alussa ja lopussa kaksi perjantaipäivää.

Päivämäärät: 

  • pe-su 3-5.9.2021
  • la-su 16-17.10.2021
  • la-su 20-21.11.2021
  • la-su 11-12.12.2021 
  • la-su 22-23.1.2022 
  • la-su 12-13.2.2022
  • pe-su 25-27.2.2022. 
Aloitamme päivittäin klo 9:30 ja päätämme 16:45. Kellonaikoja (esim. aloitusaikaa) voimme muuttaa osallistujien toiveiden mukaan.

NLP Practitioner koulutus sopii kaikille, jotka haluavat kehittää itsetuntemustaan ja vuorovaikutustaitojaan. Koulutuksessa saamme kehittää tavoitteitamme ja muuttaa tarpeen mukaan käyttäytymis- tai ajattelumallejamme. Teemme paljon harjoituksia ja saat paljon esimerkkejä kouluttajan reilun 10 vuoden kouluttaja- ja ohjaajakokemuksella.  Monet ovat saaneet välineitä omaan jaksamiseen ja hyvinvoinnin parantamiseen, tunteiden ja vanhojen käyttäytymismallien ja menneisyyden hankalien tapahtumien käsittelyyn.

Aurinkokallion NLP Practitioner koulutuksessa NLP teemojen ja harjoituksien lisäksi opimme muun muassa läsnäolon, rentoutumisen ja kehollisia menetelmiä. Opimme myös intuition ja luovuuden käyttämistä.


Palautteita NLP Practitioner koulutuksista:

"Hyvä ja monipuolinen koulutus - Täydet 10 pistettä!"

"On ollut upeaa löytää uusia työkaluja vuorovaikutustilanteisiin ja mielen ohjelmointiin. Ennen kaikkea paras oppi on ollut tutkimusmatka omaan itseen. Kiitos!"

"Harjoitukset ovat olleet mielenkiintoisia ja koskettavia. Ihana ryhmä ja silti jokainen on saanut olla oma arvokas itsensä. Aivan uskomaton matka, joka kantaa varmasti hedelmää vielä vuosienkin päästä."

"Monipuolisin ja käytännönläheisin koulutus, jossa olen koskaan ollut. Kansiollinen käytettävää materiaalia mukana kotiin vietäväksi."

"Koulutuksesta saa monipuolisia työkaluja työhön ja arkeen. Uusia näkökulmia elämään on tullut paljon."

"Näitä taitoja tarvitsee jokainen, jotta voi elää hyvän elämän"

"Kannattaa varautua siihen, että elämä muuttuu. Paremmaksi"

"Koulutuksen aikana sain varmuutta ja vahvistusta omien ajatusten kuunteluun. Uskalsin tehdä isoja päätöksiä tulevaisuuuttani ajatellen. Elän nyt itseni näköistä elämää. Elämänlaatu on parantunut tätä kautta.

Enemmän palautteita voit lukea täältä 


NLP:n avulla voit/saat/pystyt/voit hyödyntää:

Uusia oivalluksia ja näkökulmia

Vuorovaikutustaitoja, hyvän vuorovaikutussuhteen luomista

Työkaluja sekä omaan elämään että työhön

Ajatusmalleja. arvoja sekä uskomuksia ja muuttaa niitä paremmiksi

Ymmärtämään itseä ja muita paremmin

Keinoja ja välineitä oppimiseen ja opettamiseen

Kielimalleja ja sanatonta viestintää

Keinoja voimaantumiseen ja uupumisen ehkäisyyn

Eri harjoituksien yhdistämisiä, kokeiluja todellisiin tilanteisiin

Aurinkokallion NLP koulutukset ovat Suomen NLP yhdistyksen kriteerien mukaisia ja koulutuksesta saa todistuksen.

Kouluttaja: Jaana Kallio, KTM, NLP Trainer, NLP Master Coach, opettajan pedagoginen koulutus. Jaanalla on kokemus reilun kymmenen vuoden ajalta lukuisien NLP Practitioner ja Master Practitioner koulutuksien vetämisestä sekä NLP ohjauksesta ja valmennuksesta asiakastyössä sekä yrittäjänä ja yrittäjien opastajana aina vuodesta 1992. Yhdelle apuopettajalle (NLP Trainer koulutuksessa olevalle) on paikka tähän koulutukseen. Kysy Jaanalta lisää.

Hinta: 

NLP Practitioner, 16 työpäivää, 1260,00 + alv 24 % (verollinen 1562,40 €), sis. ilmoittautumismaksun 100 €

Koulutusmaksut voidaan maksaa erissä sopimuksen mukaan erissä.

Oma paikka kannattaa varmistaa ajoissa, viimeistään kuitenkin 7.1.2021 mennessä. Kurssitila on rajallinen, joten suosittelen ilmoittautumista ajoissa. Voi ilmoittautua Jaanalle. Puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.

Olemme yhdessä enemmän. 

Tervetuloa!


#aurinkokallio #nlpkoulutus #nlppractitioner #hyvinvointi #vuorovaikutus

Lisätietoa