NLP Practitioner ja NLP Master koulutukset

NLP Practitioner ja NLP Master koulutukset

NLP Practitioner, 16 pv, Lappeenranta, syksy 2024

NLP Practitioner koulutus, 16 päivää, on kansainvälinen ja arvostettu tutkinto. Koulutus järjesteään Savitaipaleella tai Lappeenrannassa,  järjestetään alkaen syksyllä 2024 (muuttunut ajankohta). Teemoina kokonaisvaltainen hyvinvointi -  kehon, mielen ja sielun tasapaino ja yhteys, tunnepuoltakaan unohtamatta. NLP on osa elämää, kokemuksellista, enemmän kuin tietoa. Arvot ja syvemmät arvot johdattavat tavoitteita oikeaan suuntaan. Intuitio auttaa monesti enemmän kuin järki - sen jatkuva kuuntelu voi olla myös tapa elää. Joskus ei-tekeminen toimii paremmin kuin tekeminen. Näkökulmia, oivalluksia, jakamista ja ennen kaikkea oman kehittymisen matkaa, tai työkalujen saamista kohti parempaa elämää. Koulutus järjestään viikonloppuisin. Päivämäärät lauantaisin ja sunnuntaisin, aloitus 21-22.9.2024. Ilmoittautumiset viimeistään 20.8.2024, oma paikka kannattaa varata ajoissa. Hinta 1300 + alv 24 %, voidaan maksaa 1-10 erässä. Enemmän tietoa koulutuksesta tästä. 


NÄIDEN KOULUTUKSIEN ALOITUKSEEN VOIT VAIKUTTAA

NLP ja henkinen tie, 8 pv, Savitaipale tai Lappeenranta

NLP ja henkinen tie, 8 pv koulutus. Sopii hyvin esimerkiksi kouluttajille ja valmentajille, hoitoalan ammattilaisille ja muille henkisen tien kulkijoille, jotka auttavat muita tai haluavat kannustaa muita ihmsenä kehittymiseen. Saamme monipuolisia ja hyviä työkaluja asiakkaiden kohtaamiseen ja erilaisiin haastaviin tilanteisiin ja ainahan niistä hyötyy myös itse. NLP:n lisäksi käytämme muista testattuja ja toimivia menetelmiä. Paikkana Lappeenrannan linnoitus, Aurinkokallion tilat. NLP Practitioner tai Aurinkokallion Energiahoitaja -koulutuksista on hyötyä opiskeluun, ei ole pakollinen. Sisältö tukee muuta NLP opiskelua sekä Intuitiivinen valmentaja -opiskelua. Kahdeksan päivän koulutuksen hinta: 760 + alv 24 %. Voidaan maksaa erissä. Tarkemmin sisällöstä tätä kautta. 


NLP Master Practitioner 16 pv, Savitaipale tai Lappeenranta

NLP Master Practitioner jatkokoulutus, 16 työpäivää, kun haluat käyttää NLP:n taitoja aktiivisemmin, muuttaa tai tasapainottaa elämääsi, parantaa itsesi johtajuutta, syventää henkistä polkuasi tai jatkaa valmentajan tai NLP kouluttajan uralle. Koulutus antaa paljon työvälineitä ja voimavaroja eri elämänalueille sekä antaa näkökulmia sekä työkaluja haasteisiin ja muutoksiin. Aloitamme, kun ryhmään on ilmoittautunut riittävästi kiinnostuneita. Kokoonnumme viikonloppusin, päivämäärät varmistetaan myöhemmin. Hinta on  1300 + alv 24 % €, josta ilmoittautumismaksu on 140 €, sis. alv 24 %. Voidaan maksaa erissä. Lisätietoja NLP Master Practitioner koulutuksesta tästä.  



YLEISEHDOT, ellei muuta mainittu:

Kaikkiin Aurinkokallion omiin koulutuksiin maksut voi maksaa sopimuksen mukaan erissä (ei lisäkuluja erissä maksamisesta). Pitkät koulutukset voi maksaa 1-10 erässä ja kahden päivän koulutukset 1-3 erässä. Ei koske muiden kouluttajien vetämiä koulutuksia.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta tai puh. 040 527 3126.

Koulutuksiin ilmoittautumiset vähintään kaksi viikkoa ennen, ellei muuta muuta mainittu. Pidempiin kuin kahden päivän koulutuksiin ilmoittautumiset kuukautta ennen alkua. Jos ilmoittautumisaika on mennyt umpeen, kannattaa kysyä, onko paikkoja vielä. Varaat paikkasi koulutuksiin maksamalla ilmoittautumismaksun. Lappeenrannassa ilmoittautumismaksu on 50 € päivän koulutukseen ja 70 € kahden päivän koulutuksiin ja pidempiin koulutuksiin 140 € ellei muuta ole mainittu.

Koulutuspaikka

Savitaipaleen koulutuspaikka on joko Jaanan kotona, osoitteessa Kangaspolku 6, Savitaipale. Kesäkaudella voimme järjestää koulutuspäivät Savitaipaleen Lavikanlahden miljöössä, tätä kautta lisätietoja. 

Lappeenrannan kouluspaikat järjestetään erikseen.

 Tässä tarkemmat tiedot, niin osaat paikalle.



Yleensä hoitamisen koulutuksiin mahtuu vain 8 osallistujaa ja muihinkin koulutuksiin rajoitettu määrä. Jos joudut perumaan osallistumisesi, ilmoittautumis-/varausmaksu pidätetään.

Peruutusehdot: Aikaisemmin kuin kahta viikkoa ennen kurssia peruutuksesta pidätetään vain ilmoittautumismaksu, sen jälkeen on maksettava puolet kurssimaksusta ja viikkoa ennen kurssia tai sen jälkeen peruutetuista pidätetään koko kurssimaksu (jos kurssiin sisältyy tarvikkeita, kuten rummuntekokurssista, niin viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen menee koko kurssimaksu). Jos peruuntumiseen tulee pätevä syy (kuten sairastuminen tai muu ylivoimainen este), voimme palauttaa muun kuin ilmoittautumismaksun tai voit osallistua maksamallasi summalla seuraavalle kurssille.

Peruuntumisen maksullisuus perustuu siihen, että koulutuksiin ja kursseihin on jo varauduttu etukäteen esimerkiksi

  • varattu ja maksettu tilat ja muut välineet
  • valmisteltu ja tulostettu aineisto
  • mahdolliset matka- ja muut kulut

Eli jos joudut perumaan kahden viikon sisällä ennen koulutusta, niin ei hätää, Vaikka sitoudut koulutuksen maksamaan, niin voit osallistua seuraavalle kurssille.


YLEISTÄ

Noudatamme kaikissa tapahtumissamme ja koulutuksissamme turvallisuutta muun muassa pienempien ryhmien, turvavälien ja käsihygienian avulla. Kasvomaskin käyttöä kuitenkin suositellaan isommissa ryhmissä, ainakin jos etäisyyttä emme voi pitää kaikissa tilanteissa.

Pitkillä kursseilla varaudumme osittain etätyöskentelyyn. Kaikista koulutuksista vähintään puolet järjestetään lähiopetuksena, epidemiatilanteen takia voimme joutua siirtämään päivämääriä. 


Investointi omaan itseen kannattaa! Tervetuloa!

Lisätietoa