Savitaipaleen Lavikanlahti: hyvinvointiin, koulutuksiin

Koulutustilana tupa

Savitaipaleen Lavikanlahti: hyvinvointiin, koulutuksiin

Maalaismiljöö Savitaipaleen Lavikanlahdella toimii tilana hyvinvointitapahtumiin ja Aurinkokallion koulutustilana kesäkausina toukokuusta syyskuuhun. Talo on 1920- luvulta ja oli Jaanan isän entinen kotipaikka ja Jaanalle lapsuuden muistojen paikka. Paikka sijaitsee Savitaipaleen kirkolta noin 5 km päässä. Savitaipaleen kirkolta löytyvät kaikki tärkeimmät palvelut.

Tuvassa on hyvin tilaa työhyvinvointitapahtumiin jopa 15 hengelle ja pihalla on hyvin tilaa myös luonto-ohjelmiin. Tilassa mahtuu hyvin rentoutumaan esimerkiksi äänimaljakylpyjen, rumpurentoutusten tai muiden rentoutusmatkojen avulla. Aurinkokallio järjestää myös muita hyvinvointiohjelmia, toiminnallaisia tapahtumia, läsnä-olon hetkiä sekä tarot- ja numerologisia tulkintoja. Tulkinnan voit sopia pienemmälle tai jopa 15 hengen ryhmälle tähän tilaan. Myös valmennukset harjoituksineen toimivat hyvin tässä tilassa ja sään salliessa myös ulkona.

Enemmän tietoa rentoumisen ohjelmistä tätä kautta. 

Lisää tietoa tulkintoja ja taikaa ohjemista. 

Tästä löytyy lisää hyvinvointiohjelmia ryhmille. 

Muita tapahtumavaihtoehtoja tätä kautta. 

Koulutuksien aikana tila toimii jatkossa sopimuksen mukaan ja eri maksusta majoitustilana. Majoittuminen on jatkossa mahdollinen, kunhan saamme ulkowc:n rakennettua. Tämän jälkeen voimme järjestää kursseja ja koulutuksia enemmän. Majoituksia ei vielä ole käytössä, juuri tuon wc-tilan rakentamisen takia.

Perustietoa (majoittuminen ei ole vielä mahdollista):

  • Miljöö on rauhallinen, tilaa on hyvin sisällä sekä ulkona
  • Majoittua voi kolmessa tilassa sisällä. Kaksi makuuhuonetta ovat yhteydessä toisiinsa, niiden välillä ei ole ovea. Tilaa majoittumiseen on myös tuvassa. Tällä hetkellä tuvassa on yksi sänky, levitettävä sohva ja paljon tilaa patjoille lattioilla.
  • Varusteina mm: jääkaappi, kahvi- ja vedenkeitin, kaasuliesi, hella, 
  • Vesi tulee kaivosta, mutta juomavesi ja ruoan laittoon kannattaa vesi tuoda itse. Vedellä voi hyvin pestä kädet.
  • Talossa on sisä wc, ei ole hieno, mutta toimii ainakin toistaiseksi. Ulko wc on tulossa myöhemmin.
  • Pihalla, keskellä peltoa on ulkosauna, käyttö sovitaan Jaanan kanssa.


Majoittuminen ei kuulu kurssin tai koulutuksen hintaan. Jos haluat majoittua, kysy Jaanalta lisää.  • Kun olet mukana koulutuksessa, voit majoittua omin varustein Lavikanlahden koulutuspaikan pihalla omassa teltassa tai asuntovaunussa. Pihalla on tilaa, ei sähköä. Sovi majoittumisesta aina Jaanan kanssa.
  • Savitaipaleelta löytyy muitakin majoitusvaihtoehtoja. 

Löydät tilan osoitteesta Jokimiehentie 34, 54800 Savitaipale. Jos olet tulossa tutustumaan, esimerkiksi tulevan tapahtuman suunnittelun takia, niin sovi käynti Jaanan kanssa, puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com