Kalenteri Levi , Lappi

Kun ihmiset kohtaavat sydämen tasolla, syntyy uutta ja ainutlaatuista - maailma muuttuu paremmaksi meidän kauttamme. Se on joka ikisen meidän tehtävämme.

Kalenteri Levi , Lappi

KALENTERI LAPPI 2019

Jaanan vastaanotto Lapissa (päivämääriin voi tulla pieniä muutoksia): 

  • kesäkuussa to 27.6- ti 2.7.2019, paikka Levin keskustassa, Ratsastajankujalla, ilmoitan tarkan osoitteen ajan varanneille. 
  • elokuussa 16-26.8.2019, paikat varmistuvat.
  • syyskuun loppupuolella.

Teen hoitoina intuitiivisia hoitoja, hermoratahierontaa sekä NLP- ja intuitiivisia ohjauksia ja tarot- ja numerologisia tulkintoja. 

70 min aika (hoitoaika noin tunnin) on 65 €, sis. alv 24 %.
Enemmän tietoa pohjoisen hoidoista tästä, 
Varaathan ajat etukäteen! Puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com 

Koulukset ja tapahtumat Lapissa ja Levillä:

Reiki I ja intuitiivinen hoitaminen, la-su 29-30.6.2019, lauantaina klo 10:30-17:00 ja sunnuntaina klo 9:00-15:30 Levin keskustassa Ratsastajankujalla, missä meillä on käytössämme iso olohuone ja muut tarpeelliset tilat. Tarkan osoitteen kerron ilmoittautuneille. Jos meitä tulee monta lisää, niin siirrän kurssi isompiin tilohin.. Kurssin hinta 155 + alv 24 % yhteensä 192,20 €, josta ilmoittautumismaksun osuus 50 €. Voidaan maksaa erissä. Ilmoittautumiset viimeistään kuukautta ennen. Lisää tietoa kurssista.


Tutustu Luontoosi viikonloppu, Meltaus, Rovaniemi, la-su 24-25.8.2019. Viikonloppuna olemme läsnä itsellemme ja luonnollemme ja luonnossa. Teemme harjoituksia, joita voi hyödytää vaikka tykypäivien tai hyvinvointitapahtumien ohjelmana. Majoitustiloja rajoitetusti, kannattaa varata oma paikka ajoissa. Hinta 275 €/henkilö, sisältää koulutuksen, ruokailun, majoituksen liinavaatteineen ja saunan. tietoa Tutustu Luontoosi viikonlopusta löytyy täältä.


Reiki II ja intuitiivinen hoitaminen, la-su 28-29.9.2019, lauantaina klo 10:30-17:00 ja sunnuntaina klo 9:00-15:30, paikka varmistuu.  Hinta 180 + alv 24 % yhteensä 223,20 €. Voidaan maksaa erissä. lmoittautumiset viimeistään kuukautta ennen kurssin alkua. Lisätiedot tästä linkistä.


Henkisen kehittymisen polku - mielen ja ajatuksen voima, aika ja paikka varmistuvat piakkoin. Mukana myös upea Pohjoisen luonto ja läsnä olo itsellemme ja toisillemme. Tämän kurssin ja Reiki I/Reiki II kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa myöhemmin toteutettavaan 8 päivän energiahoitaja koulutukseen. Hinta 170 €. Eli ilmoittautumismaksun, 50 € jälkeen voit maksaa 120 € vaikka kahdessa erässä (50 + 60 + 60). Hinta sisältää alv:n 24 % ja koulutuksen. Majoituskulut ja ruokailun ja muut kulut jokainen hoitaa itse. Tähän tulee pian lisätietoa. 


Ilmoittautumiset viimeistään kuukautta ennen, jollei ilmoittautumispäivää ei ole mainittu.


Yleensä hoitamisen koulutuksiin mahtuu vain 8 osallistujaa ja muihinkin koulutuksiin rajoitettu määrä. 

Ilmoittautumismaksun 50 € maksamalla varaat paikkasi kurssille. 

Kaikki Aurinkokallion kurssimaksut voi sopimuksen mukaan maksaa erissä.

Mukaan mahtuu rajoitettu määrä, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa.

Jos olet kiinnostunut koulutuksista Lappeenrannassa, voit katsoa niitä täältä.

Yhteydenotot: Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.


Peruutusehdot: Ennen viimeistä ilmoittautumispäivää pidätetään vain ilmoittautumismaksu. Sen jälkeen on maksettava puolet kurssimaksusta ja viikkoa ennen kurssia tai sen jälkeen peruutetuista pidätetään koko kurssimaksu. Jos peruuntumiseen tulee päteävä syy (kuten sairastuminen lääkärintodistuksella), pidätetään vain ilmoittautumismaksu. Jos peruutukselle on muu syy, voit osallistua maksamallasi summalla seuraavalle kurssille tai hankkia toisen osallistujan tilallesi.

Peruuntumisen maksullisuus perustuu siihen, että koulutuksissa on jo jouduttu varautumaan

  • varattu ja maksettu tilat ja muut välineet
  • valmisteltu ja tulostettu aineisto
  • matka-, majoitus- ja muut kulut

Tervetuloa antoisiin koulutuksiin ja upeisiin Pohjoisen luontokohteisiin!