Kalenteri Lappeenranta

Hyvää oloa, iloa, auringon ja välittämisen valoa...

Kalenteri Lappeenranta


TOUKOKUU 2021

Tunteet ja niiden käsittely, la 15.5.2021, klo 10-17. Monesti tunteet tulevat menneisyyden kokemuksista ja opituista malleista, ehkä jopa suvun taakkana.  Tunteiden hyväksyminen ja muuttaminen. Fokuksen merkitys ja uudet näkökulmat.  Mukana myös harjoituksia ja rentoutumista. Sopii hyvin hoitamisen ja NLP:n jatko-opintoihin. Voit tulla myös ilman aikaisempaa kokemusta.  Hinta 160 € + alv 24 % = 198,40 €. Huom! Katso koko viikonlopun supertarjous seuraavan kurssipäivän alta!


Kutsu henkiselle tielle, su 16.5.2021, klo 10-17. Teemme matkaa sisäänpäin, kohti omaa tarkoitusta, sinne mikä on minulle tärkeää, sydämen kutsua. Tulemme sisään kääntymisen jälkeen ulospäin, kohti uskallusta ja oman näköistä elämää, ikiaikaisen tarinan kautta. Teemme toiminnallisia harjoituksia ja hiljennymme kuuntelemaan itseämme. Sopii hyvin hoitamisen tai NLP:n jatko-opintoihin, mutta voit tulla myös ilman aikaisempaa kokemusta. Hinta: 160 + alv 24 %= 198,40 €. Viime hetken tarjous: Kun osallistut tähän sekä edellisen päivän tunteiden käsittelyn päivään, yhteishinta on vain 180 + alv 24 %= 223,20 €.  (aikaisempi hinta 250 + alv 24 %=  310 €). Mukaan mahtuu 4 henkilöä. Ilmoittauduthan mahdollisimman pian saadaksesi paikan, viimeistään kuitenkin to 6.5.2021


Kerro Jaanalle, kun toivot hoitovaihtareita vielä touko- tai kesäkuulle!


KESÄKUU 2021

Nämä Aurinkokallion kesä- ja syyskuun kurssit järjestetään Lapissa Rovaniemen Songan kylässä Hyvän Tuulen talossa. Tervetuloa kanssani Lappiin ja ihanan talon energioihin.


HEINÄKUU 2021

Hoitovaihtarit, ke 7.7. klo 10-12, reikin ja energiahoidon opiskelijoille ja kertaajille. Saat tehdä hoidon ja vastaanottaa hoidon - molemmat antavat ja molemmista oppii, jokainen hoitokerta on erilainen. Hoitoaikaa noin 45 min/hoito. Mukaan mahtuu enintään 6 osallistujaa, 3 paikkaa jäljellä. Laita Jaanalle viestiä, kun haluat mukaan. Hinta 20 €/hlö.


Reiki I ja intuitiivinen hoitaminen, la-su 17-18.7.2021 klo 9:30-16:30 molempina päivinä. Usui Shiki Ryohon mukainen, sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin menetelmä. Painotamme henkistä kasvua ja intuition kuuntelua. Jaanalla reilun 10 vuoden kokemus reiki kurssien vetämisestä. Hinta 160 + alv 24 % eli yhteensä 198,40 €. Saat runsaan materiaalin mukaasi ja hyvää kokemusta itsen ja toisten hoitamisesta. Enintään 5 osallistujaa kokoontumisrajoituksien takia, yksi paikka vapaana. Lisätietoa Reiki I kurssista. 


ELOKUU 2021

NLP Tutustumisilta, ke 11.8.2021 klo 17:30-20:00. Kokoonnumme Linnoituksen Aurinkosalissa, NLP tutustumisilta on osallistujille maksuton. Tervetuloa tutustumaan NLP:n maailmaan ja kuulemaan myös tulevista NLP-koulutuksista ja NLP illoista. Teemme illan aikana myös harjoituksia ja kuulemme paljon esimerkkejä. Illan vetää NLP kouluttaja Jaana Kallio.


Reiki II ja intuitiivinen hoitaminen, la-su 14-15.8.2021 klo 9:30-16:30 molempina päivinä. Usui Shiki Ryohon mukainen, sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin menetelmä. Reiki II kurssilla mukana symbolit ja kaukoreiki, mukana myös uusia sekä syventäviä asioita Reikin polulla. Painotamme henkistä kasvua ja intuition kuuntelua. Jaanalla reilun 10 vuoden kokemus reiki kurssien vetämisestä. Hinta 180 + alv 24 % eli yhteensä 223,20 €. Voidaan maksaa sopimuksen mukaan erissä. Saat runsaan materiaalin mukaasi ja hyvää kokemusta itsen ja toisten hoitamisesta. Reiki I ja II kursseja suositellaan pohjaksi, kun haluat jatkaa Intuitiivinen Energiahoitaja -koulutuksessa. Enemmän tietoa Reiki II kurssista.


Reiki Master ja intuitiivinen hoitaminen, aloitamme ke iltana 18.8.2020 klo 16-19 (puolikas päivä, kellonaikaa voimme tarvittaessa siirtää).Pääsyvaatimuksena Reiki I ja Reiki II ja intuituitiivinen hoitaminen koulutukset. Lähipäivät 12 pv, joista 4 päivää apuopettajana Reiki I ja II ja intuitiivinen hoitaminen kursseilla. Voit tulla myös mukaan, vaikka olet suorittanut Reiki I ja II kurssit muualla (vähintään 2+2 päivää). Jos olet suorittanut Reiki kurssit muualla, niin Reiki I ja II kurssien kertaaminen maksaa 60 % koulutuksen hinnasta ja vaaditaan ennen valmistumista. Lappeenrannassa pienryhmäkoulutuksen hinta on 1100 + alv 24 %. Muut kokoontumispäivät sovimme aina yhdessä, osittain mahdollisuus olla mukana etänä. Tästä lisätietoa.


Vapaudu uskomusten kahleista - valmennuspäivä, Jaana Hautala, la 21.8.2021 klo 10:00-16:00. Aurinkokallion tiloissa Lappeenrannan linnoituksessa (tai suuremmalla ryhmällä isommat tilat). Yritys- ja mentaalivalmentaja, NLP kouluttaja puhuja ja tietokirjailija Jaana Hautala tulee pitämään meille päivän uskomuksien käsittelystä. Päivän päätteeksi rumpurentoutushetki. Paikkoja rajallisesti. Hinta 140 + alv 24 %. Enemmän tietoa valmennuspäivästä täältä. 


SYKSY 2021

NLP Practitioner koulutus, 16 päivää. Koulutus alkaa Aurinkokallion tiloissa Lappeenrannassa, alkaa pe-su 3-5.9.2021. Tämän koulutuksen kantavana teemana on kokonaisvaltainen hyvinvointi -  kehon, mielen ja sielun tasapaino ja yhteys. NLP on osa elämää, kokemuksellista, enemmän kuin tietoa. Minun elämäni NLP on muuttanut hyvällä tavalla, ja muuttaa edelleen. Kannattaa ajatella, miten ajattelee. Joskus ei-tekeminen toimii paremmin kuin tekeminen. Näkökulmia, oivalluksia, jakamista ja ennen kaikkea oman kehittymisen matkaa, tai työkalujen saamista kohti parempaa elämää. Vain sinä voit tehdä oman elämäsi muutoksen, olla tekemättä tai olla itse sellainen muutos, mikä toimii. Koulutus toteutuu pääasiassa viikonloppuisin, mukana kaksi perjantaipäivää. Kannattaa varata oma paikka ajoissa, tilaan mahtuu rajalinen määrä osallistujia. Ilmoittautumiset viimeistään 15.8.2021. Hinta 1260 + alv 24 %, voidaan maksaa erissä. Päivämärät ja enemmän tietoa koulutuksesta tästä. 


Aurinkokallion Intuitiivinen energiahoitaja koulutus, 10 pv alkaa syyskuussa 2021 ja päättyy alkutalven aikana 2022. Energiahoitajan opinnot keskittyvät energiahoitamisen ja intuitiivisuuden perusteiden lisäksi ja henkisenä ihmisenä kehittymiseen ja tietoisuuden ja sydämen avautumiseen.  Aiheina mm. energiahoito, intuition kuuntelu, mielen voima, henkiset arvot , lähi- ja kaukohoito, aurat, chakrat sekä niiden kehittyminen, anteeksianto, maadoittuminen ja paljon muuta. Päivämäärät vahvistetaan pian. Alustavat ilmoittautumiset ja varaukset haastatteluun Jaanalle. Aloitamme ensimmäisenä viikonloppuna klo 10 ja päätämme 16:30. Kellonajat päätämme ryhmän toiveiden mukaan (ottaen huomioon kulkemisen kauempaa). Suosittelen Reiki I ja/tai II kurssien käymistä ennen tätä, jos mahdollista. Hinta: 960,00 + alv 24 % = 1190,40 €. Voidaan maksaa 1-10 erässä. Jaana hyväksyy opiskelijat. Ilmoittautuminen ja haastattelut ovat jo alkaneet. Ryhmään pääsee enintään 8 opiskelijaa. Lisää tietoa vuoden 2021 energiahoitajakoulutuksesta tästä.TULOSSA 2021:

Sisäisen hyvinvoinnin ja kehittymisen -ryhmä - tietoisuus ja henkinen kasvu, Lappeenrannan linnoituksessa alkaa lokakuussa 2021 (voi osallistua myös etänä Teamsin kautta). Ryhmä sopii hyvin oman itsensä henkisestä kehittämisestä ja sisäisten voimavarojen laajentamisesta sekä silloin, kun voit olla toisten tukena henkisellä polulla. Jos olet kiinnostunut 2022 alussa alkavasta Tietoisuusvalmentaja koulutuksesta ja toisen tukemisesta henkisellä tiellä, tämä antaa osviitttaa siihen, että mitä kurssilla tulee tapahtumaan. Ryhmä kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Sitoudut ryhmään aina syys- tai kevätkauden kerrallaan. Syyskaudella kokoonnumme kolme kertaa iltaisin kaksi ja puoli tuntia kerrallaan.


TULOSSA 2022:

NLP Master Practitioner jatkokoulutus, 16 työpäivää, antaa paljon työvälineitä ja voimavaroja eri elämänalueille sekä antaa näkökulmia sekä työkaluja haasteisiin ja muutoksiin. Koulutus toteutetaan viikonloppuisin, mukana kaksi perjantaipäivää. Aloitamme pe-su 25-27.3.2022 ja päätämme syyskuussa 2022. Koulutuksen hinta on 1282,26 + alv 24% eli yhteensä 1590,00 € Voidaan maksaa erissä. Lisätietoja NLP Master Practitioner 2022 koulutuksesta tästä.


Sisäisen hyvinvoinnin valmentaja -koulutus, tietoisuus ja henkinen kasvu, koulutus alkaa maaliskuussa 2022 ja jatkuu lokakuulle 2022 . Koulutuksen kesto on 10 lähipäivää sekä toiset noin 10 päivää omaehtoista opiskelua ja valmennusharjoittelua. Koulutus tapahtuu pääosin enintään 10 hengen pienryhmässä. Nimike voisi olla myös henkisen polut tukija tai henkisen kulkijan työnohjaaja. Noin vuoden kestävä koulutus, sinulle joka haluat vielä kehittyä omalla henkisellä tielläsi ja haluat ohjata ja auttaa toisia etenemään kohti omannäköistä parempaa elämää, tehden omaa tehtäväänsi itsensä kehittämisen ja toisten tukemisen polulla. Lähiopinnoista noin puolet on siirrettävissä verkossa tapahtuvaksi Teamsin kautta. koostuvat ensin henkisisten asioiden ja oman valmentamisen alueista ja myöhemmin valmentamisen perusajatuksista, toisten valmentamisesta ja lyhyemmistä ohjauksista. Koulutus on pitkälti kokemuksellista, työvälineiden haltuunottoa, valmentamisen ja henkisen kehittymisen ajatuksia, oivalluksia, myös teoriaa ja asiaa. Lähipäivien lisäksi voimme käyttää Teams:sia ja osa lähipäivistä on siirrettävissä verkko-opinnoksi. Lisäksi mukana on paljon omaehtoista opiskelua, lukemisineen, tehtävineen ja harjoitteineen. Loppuosassa runsaasti asiakasvalmennusharjoittelua. Koulutus sopii sinulle, joka olet jo vähän kauemmin matkannut henkisellä tiellä, olet ollut asiakkaiden tukijana ja kuuntelu- ja keskusteluapuna henkisissä asioissa esimerkiksi hierojana, vaihtoehtohoitajana, energia- tai reikihoitajana. Kun olet ollut mukana itsesi kehittämisen koulutuksissa, kuten NLP-koulutuksissa, energia- tai reikihoidon tai muissa vaihtoehtohoitamisen kursseilla. Kevään päivämäärät la-su: 12-13.3; 23-24.4 sekä 7-8.5.2022 ja syksyn päivät la-su: 13-14.8 sekä 17-18.10.2022. Kouluttajana Jaana Kallio, NLP Trainer ja NLP Coach, Personat Coach, takana yli 11 vuotta intuitiivisena ja henkisenä valmentajana, mahdollisesti myös muita kouluttajia. Pian tähän tulee liite, josta saat enemmän tietoa.


TULOSSA MYÖHEMMIN:

Intuitiivinen Energiahoitaja, jatkokoulutus, 6 päivää, alkaa kun ryhmä on valmiina. Vahvistaa energiahoidon osaamista, laajentaa omaa kehittymistä ihmisenä ja hoitajana ja tuo myös uutta omaan kehittymiseen ja intuitiiviseen hoitamiseen. Tässä ryhmässä me kehitymme ja opimme kaikki.  Kurssiin pääsyvaatimukset: Oma kehittyminen, riittävä hoitoharjoittelu ja 10 päivän Aurinkokallion intuitiivisen energiahoitajan koulutus. Jaana haastattelee ja hyväksyy oppilaat. Hinta 860 + alv 24 %. Mukaan mahtuu 8 ensimmäistä. Oma paikka kannattaa varata ajoissa. Voimme aloittaa jo aikaisemmin, kun ryhmä on muodostunut. Jatkokoulutuksen II osa on mahdollista vuoden-parin päästä edellisestä koulutuksesta. Tästä tulee tarkemmin tietoa lähempänä.Kaikkiin Aurinkokallion omiin koulutuksiin maksut voi maksaa sopimuksen mukaan erissä (ei lisäkuluja erissä maksamisesta).

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta tai puh. 040 527 3126.

Koulutuksiin ilmoittautumiset vähintään kaksi viikkoa ennen, ellei muuta muuta mainittu. Pidempiin kuin kahden päivän koulutuksiin ilmoittautumiset kuukautta ennen alkua. Jos ilmoittautumisaika on mennyt umpeen, kannattaa kysyä, onko paikkoja vielä. Varaat paikkasi koulutuksiin maksamalla ilmoittautumismaksun. Lappeenrannassa ilmoittautumismaksu on 50 € päivän koulutukseen ja 70 € kahsen päivän koulutuksiin ja pidempiin koulutuksiin 140 €.


Koulutuspaikka

Lappeenrannassa koulutuksetjärjestetään pääasiassa Aurinkosalissa. Tilat löytyvät Lappeenrannan linnoituksessa, Katariinantori 6, torin takana punaisessa talossa toinen ovi oikealta. Kun tulet sisään, niin jatka taakse oikealle. Usealla kurssilla  ja tapahtumissa meillä on Aurinkosalin lisäksi käytössämme aikaisemmat Aurinkokallion hoitotilat (hoitotila ja olohuone). Yleensä hoitamisen koulutuksiin mahtuu vain 8 osallistujaa ja muihinkin koulutuksiin rajoitettu määrä. Jos joudut perumaan osallistumisesi, ilmoittautumis-/varausmaksu pidätetään.

Peruutusehdot: Aikaisemmin kuin kahta viikkoa ennen kurssia peruutuksesta pidätetään vain ilmoittautumismaksu, sen jälkeen on maksettava puolet kurssimaksusta ja viikkoa ennen kurssia tai sen jälkeen peruutetuista pidätetään koko kurssimaksu (jos kurssiin sisältyy tarvikkeita, kuten rummuntekokurssista, niin viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen menee koko kurssimaksu). Jos peruuntumiseen tulee päteävä syy (kuten sairastuminen tai muu ylivoimainen este), voimme palauttaa maksun tai voit osallistua maksamallasi summalla seuraavalle kurssille.

Peruuntumisen maksullisuus perustuu siihen, että koulutuksiin ja kursseihin on jo varauduttu etukäteen esimerkiksi

  • varattu ja maksettu tilat ja muut välineet
  • valmisteltu ja tulostettu aineisto
  • mahdolliset matka- ja muut kulut

Eli jos joudut perumaan kahden viikon sisällä ennen koulutusta, niin ei hätää, Vaikka sitoudut koulutuksen maksamaan, niin voit osallistua seuraavalle kurssille tai sitten kun ehdit.


YLEISTÄ

Noudatamme kaikissa tapahtumissamme ja koulutuksissamme turvallisuutta muun muassa pienempien ryhmien, turvavälien ja käsihygienian avulla. Kasvomaskin käyttöä kuitenkin suosittellaan isommissa ryhmissä, ainakin jos etäisyyttä emme voi pitää kaikissa tilanteissa.

Pitkillä kursseilla varaudumme osittan etätyöskentelyyn. Kaikista koulutuksista vähintään puolet järjestetään lähiopetuksena, epidemiatilanteen takia voimme joutua siirtämään päivämääriä. Kaikkiin koulutuksiin ja tapahtumiin voi ilmoittautua ilman ennakkomaksua ja peruutuksista ei aiheudu kuluja, kun peruutukset tehdään vähintään kahta viikkoa ennen koulutuksen alkua, tämä voimassa  maaliskuun 2021 loppuun saakka.


Investointi omaan itseen kannattaa! Tervetuloa!