Hoidot, tulkinnat ja valmennus

Olen ansainnut rentoutua, hoitaa itseäni...

Hoidot, tulkinnat ja valmennus

Hoidot, tulkinnat ja valmennus 

 • Lappeenrannan linnoituksessa, osoitteessa Katariinantori 6, torin takana pitkä punainen talo, toinen ovi oikealta. Hoitohuone on eteisestä vasemmalle taakse, Luonnonsuojeluliiton vieressä. Ajanvarausjärjestelmä toimii nyt aluksi vain Lappeenrannan linnoituksen asiakkaille. Ajanvaraukset Lappeenrannan linnoitukseen tätä kautta. 
Voit myös varata ajan suoraan Jaanalta: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai 040 527 3126 tai ota yhteyttä linkin kautta . Kerro myös, oletko tulossa Lappeenrannan linnoitukseen vai Savitaipaleelle. Kannattaa kysyä suoraan Jaanalta, jos aikaa ei helposti löydy sähköisestä kalenterista. Monesti en ehdi laittamaan peruutusaikoja Lappeenrannan kalenteriin, joten aikoja voi hyvin löytyä vielä jopa samana tai seuraavana päivänä.


 • Otan asiakkaita vastaan sopimuksen mukaan myös kotonani Savitaipaleella, osoitteessa Kangaspolku 6. Jos olet tulossa Savitaipaleelle, niin muistathan varatessa sopia, että olet tulossa Savitaipaleelle. Savitaipaleen varaukset suoraan Jaanalta, puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta 

Varaathan aikasi etukäteen. Voit maksaa pankkikortilla tai käteisellä. Tervetuloa!


LAHJAKORTIT

Lahjakortit saa kätevimmin sähköpostilla. Laitan maksutiedot sekä lahjakortin sitä kautta. Jos et pääse itse tulostamaan, niin lahjakortit voi noutaa myös Lappeerannasta tai Savitaipaleelta. Sovitaan siihen aika.


Jaana Kallio tekeee hoitoja, ohjauksia ja tulkintoja. 

Hoitoina hermoratahierontaa, intuitiivisia energiahoidon ja hieronnan ja kanavoinnin yhdistelmiä, intialaista päähierontaa, reiki-hoitoa sekä Access Bars hoitoja. 

Tarot- ja numerologisia tulkintoja (20 ja 30 vuoden kokemuksella), yksittäin, ystävän kanssa, isoille ja pienille ryhmille tarjouksen mukaan. Numerologia on erityisalani, jota tarpeen mukaan myös koulutan sopimuksen mukaan pienille ryhmille. 

NLP- ja Henkisen hyvinvoinnin valmennus sopii hyvin esimerkiksi oman elämän mielekkyyden ja voimavarojen lisäämiseen ja tavoitteiden tarkastelemiseen ja saavuttamiseen, joka usein tulee vasta oman muutoksen kautta.

Hoidoista suosituimmat ovat hermoratahierota ja Intuitiiviset hoidot. Näissä yhdistän usein monia osaamisalueitani, jotta asiakkaani saavat parhaan mahdollisen hoidon.

Jaana Kallion tarjoamat hoidot:  


Hoitojen hinnat vuonna 2023:

 • 40 min:     50,00 €
 • 60 min:     65,00 €
 • 75 min:     80,00 €
 • 90 min:     95,00 €
 • 120 min: 125,00 €

Voit maksaa pankkikortilla tai käteisellä. 


Ohjaus ja valmennus:

  Ohjaus ja valmennus hinnat vuonna 2023:

 •   60 min:   75,00 €
 •   75 min:   92,50 €
 •   90 min: 110,00 €
 • 120 min: 145,00 €

Voit maksaa pankkikortilla tai käteisellä.

Jos haluat sopia pidemmästä valmennuksesta, esimerkiksi puoli vuotta kestävästä kuuden kerran 2-3 kokoontumisella. Suunnittelen valmennuskertojen väliin sopivia välitehtäviä tai ei-tekemistä. on mahdollista tehdä myös pienryhmässä.  Kahden-neljän henkilön ryhmät toimivat mainiosti. Kannattaa kysyä tarjous!


Tulkinnat ja hiljentyminen:


Tulkintojen hinnat vuonna 2023:

 • 40 min:     50,00 €
 • 60 min:     65,00 €
 • 75 min:     80,00 €
 • 90 min:     95,00 €
 • 120 min: 125,00 €

Yllä olevat hinnat ovat yhdelle henkilölle. Voit maksaa pankkikortilla tai käteisellä. 

Tulkinnat 2-4 henkilölle Aurinkokallion tiloissa, isommissa tiloissa voin tulkinta 2-12 henkilölle:

 • Tulkitsen yhdelle kerrallaan, muut voivat kuunnella ja/tai kysellä, Voitte tulkita itselle tai kaverille muista korteista, joita on melko paljon käytettävänä. Hinta on 20 min 25 €/hlö tai 30 min, 37,50 €/hlö. Jos haluatte minut muualle, niin kysykää tarjous. Aurinkokallion tiloissa on tarjolla vettä ja teetä. Jaanan kotona Savitaipaleella on enemmän tilaa, Kun teitä on isompi porukka.
 • Ryhmille tarjouksen mukaan. Esimerkiksi työhyvinvointiin tai polttariporukoille, juhliin jne. Teemme toisen tulkitsijan kanssa keikkoja myös muualla Suomeen ja myös isoille ryhmille. Tästä enemmän tietoa tulkintoja ja taikaa -ohjelmista. 


Hinnat ovat voimassa 31.12.2023 saakka. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Ilmoitettu aika on asiakkaalle varattu aika. Yleensä 5-10 min yhteensä kuluu alku- tai loppukeskusteluihin, lepohetkeen ja pukeutumiseen sekä veden juomiseen.


Kaukohoidoista ja etänä tehtävistä tulkinnoista tietoa tätä kautta.
BACH KUKKATIPAT

 • Kun haluat saada Bachin kukkatipat tukemaan hyvinvointiasi, niin voin tehdä sopivan omia tarpeitasi  ja haasteitasi vastaavat tipat. Käytän Bach:in 38 uutetta, jotka on suunniteltu erityisien tunne- ja mielentilojen käsittelyyn. Laskutan tippojen tekemisestä ja aineista 15 € ja lisäksi yhteiseen keskusteluun kuluva aika, mikä yleensä on 30-60 minuuttia. Varaa aika Jaanan kanssa keskusteluun, jotta saadaan sinulle sopivat kukkatipat. Esim. puolen tunnin keskustelu 45 € + yksilölliset tipat 15 € = yhteensä 60 €. Jos aikaa menee tunnin verran, hinnaksi tulee 65 € + 15 € = 80 €. Minulla on myynnissä myös Bachin Rescue Remedy tippoja, mitkä on suunniteltu vaativia ja vaikeita tilanteita varten. Löytyy myös Bachin Rescue Remedy Night tippoja ja suihketta, jos tilanne vaikuttaa myös uneen.

MUUT HYVINVOINTITUOTTEET, valikoima vaihtelee

 • Foodinin tuotteita, esimerkiksi Aamu-, virta- ja iltajuomjauheet. Yleensä löytyy myös pähkinöitä, suolaa, kapryylihappoa jne.
 • Omien homeopatian opintojen innoittamina myyn myös Dr Reckeweg yhdistelmävalmisteita. Tilaan niitä, jos ei löydy hyllystä. Ne ovat turvallisia itsehoitoon soveltuvia lääkkeitä. Autan mielelläni sopivan valmisteen etsimisessä.


KIVET JA KORUT

 • Myynnissä Lappeenrannassa on myös pieni määrä energia- ja koristekiviä ja kristalleja sekä koruja.

Kun haluat tulla ostoksille tai hakemaan itsellesi sopivia kukkatippoja tai Dr Reckeweg valmisteita, niin varaa siihen aika Jaanalta. Kerro myös, tuletko Lappeenrantaan vain Savitaipaleelle.Jaana on NLP kouluttaja ja valmentaja, Reiki Master ja Reiki kurssien sekä Intuitiivisen energiahoidon opettaja. Jaana on  hermoratahieroja ja tekee myös muita hoitomuotoja. Tulkinnat tapahtuvat hyvin paljon intuitiolla eli näkemisellä, toki kortit myös auttavat. Valmennukset pohjautuvat pitkään koulutus- ja elämänkokemukseen, taustalla muun muassa NLP Coach, NLP Personal Coach sekä NLP Trainer sekä pitkä valmennushistoria. Valmennus tapahtuu toisaalta hyvin loogisesti muun muassa harjoitteiden kautta ja toisaalta intuitiolla, myötätuntoisesti läsnäollen asiakkaan kanssa.

Aurinkokallion hoitotilan Lappeenrannasta löydät osoitteesta Katariinantori 6. Kristiinan työtuvat (pitkä punainen talo) löytyy torin takaa Lappeenrannan keskustasta päin tullessa vasemmalta. Hoitohuoneeseen pääse toisesta ulko-ovesta oikealta. Hoitotila on eteisen jälkeen takana ja vasemmalla. Enemmän tietoa hoitotilasta tästä. 

Savitaipaleella hoitotila löytyy kotoani osoitteesta Kangaspolku 6, varaathan aina aikasi etukäteen!


Ajanvaraukset ja lisätiedot:  

Ajanvarausjärjestelmä toimii nyt aluksi vain Lappeenrannan linnoituksen asiakkaille.

Ajanvaraukset Lappeenrannan linnoitukseen tätä kautta.  

Voit varata aikasi edelleen Jaanalta myös puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com

Iloa valoa ja rentouttavia ja merkityksellisiä hoitoja!


Lisätietoa