Erityisaiheet

- Kun aurinkopaistaa, voi elämästä nauttia, kun on myrsky, selviää se, mitä todella olen -

Erityisaiheet

Valmiin ohjelmapaketin saat myös myötävirtaan ajattelusta tai arvoista ja omasta polusta:

Myötävirtaan ajattelu - vähemmän stressiä

Monesti yritämme liikaa, suoritamme elämäämme ja keskitymme epäolennaisiin asioihin. Voi ajatella, että väkisin vääntäen soudamme vastavirtaan. Myötävirtaan ajattelussa ratkaisu on pysähtyminen, oman kehon kuuntelu ja tämän hetken huomaaminen. Kun pysähtyy, niin vene lähtee kääntymään automaattisesti myötävirtaan. Myötävirtaan ajattelun mukaan moni asia tapahtuu helpommin, kuin itsestään, ilolla ja kiitollisuudella.

Jos on kovin stressaantunut, lääke on vain pysähtyä enemmän ja useammin. Stressi pitää meitä yrittämässä kohti vastavirtaan ja voimat vähenevät. Meitä on opetettu yrittämään enemmän, jaksamaan, ponnistelemaan, painamaan hampaat irvessä tai läpi harmaan kiven. Miten löydämme sopivan suorittamisen ja olemisen tasapainon elämässämme?

Alustava ohjelma:

  • Aloitamme keskustellen, pohtien.
  • Teemme harjoituksia, jaamme kokemuksia.
  • Syvennämme aihetta kokemuksemme ja esimerkkien kautta
  • Päätämme myötävirtaan rentoutushetkeen.

Ohjelman kesto n. 2 h. Hinnat: kahden tunnin ohjelma 48 €/hlö (minimi, 10 hlö eli 480 €), lisähenkilöt, 21 henkilöstä alkaen - 20 %. Hinnat sisältävät alv:n 24 %.  Tästä aiheesta saa tarvittaessa myös pidemmän kokonaisuuden, jopa päivän tai kahden mittaisen myötävirtaan hyvinvointiohjelman. Hintaesimerkit löytyvät täältä.

Tämä sopii alle 20 hengen ryhmille, jotka ovat valmiita haastamaan omaa toimintatyyliään ja kokeilemaan myötävirtaan ajattelua.

Suuremmille ryhmille saatavana suuremmille ryhmille luento Myötävirtaan ajattelusta.


  

Arvot ja oma polku

Mitä arvomme ovat ja miten ne näkyvät elämässämme. Toimimmeko omien arvojen mukaisesti vai monesti meille opetettujen käyttäytymismallien mukaisesti? Miten arvot vaikuttavat esimerkiksi siihen, miten käytämme aikaamme?

Minkälaisissa tilanteissa arvomme muuttuvat? Ovatko vaikeat elämäntilanteet tai menetykset siinä mielessä meille lahja, että osaamme arvostaa elämäämme enemmän ja näemme monien asioiden, kuten vaikka ihmissuhteiden, merkityksen erilaisena. Miten arvojärjestystä voisi tietoisesti muuttaa? Keskustelemme ja teemme harjoituksia. Alustava ohjelma:

  • Aloitamme keskustellen, pohtien arvoja ja arvojärjestystä.
  • Teemme harjoituksen arvojen laittamisesta järjestykseen, jotta aikaa jäisi tärkeimmille asioille.
  • Syvennämme aihetta kokemuksemme ja esimerkkien kautta, miten arvot ovat muuttuneet elämässämme
  • Teemme oma polku harjoituksen, jonka elementtien avulla ihmiset helpommin onnistuvat.

Ohjelman kesto n. 2 h. Hinnat: 48 €/hlö (minimi, 10 hlö eli 480 €), lisähenkilöt, 21 henkilöstä alkaen - 20 %. Hinnat sisältävät alv:n 24 %. Tästä aiheesta saatavana lyhyempi sekä pidempi kokonaisuus. Hintaesimerkit löytyvät täältä.

Tämä 20 hengen ja pienemmille ryhmille, jotka ovat valmiita keskustelemaan omista arvoistaan ja jakamaan myös vaikeita elämänkokemuksiaan toisten kanssa.

Suuremmille ryhmille saatavana luento Arvoista ja niiden toteutumisesta ihmisen toiminnassa


Luentojen hinnat tarjouksen mukaan.

Yhteydenotot: Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com  tai ota yhtettä linkin kautta