Energiahoitamisen ja oman kehittymisen ryhmä

Energiahoitamisen ja oman kehittymisen ryhmä

Energiahoitamisen ja henkisen kehittymisen ryhmä kokoontuu kevään aikana kolme kertaa. Hoidamme toisiamme ja itseämme, teemme itsen kehittämiseen liittyviä harjoituksia, vähän teoriaa, kirjavinkkejä, meditoimme, kuuntelemme intuitiotamme ja muuta mielenkiintoista. 

Ryhmä valmistaa ja ylläpitää energiahoitamisen ja oman henkisen kehittymisen asioihin ja niiden ylläpitoon sekä uuden oppimiseen. Ryhmä valmistaa myös Reikin opiskeluun tai Aurinkokallion 10 päivän Energiahoitaja koulutukseen (alkaa keväällä 2020 tai viimeistään syksyllä). Ryhmään pääsee, kun on valmis käsittelemään myös negatiitivisia tunteita ja muita vaikeita asioita omassa elämässään. Jaanan kanssa kannattaa keskustella, jos tunnet olevasi epävarma osallistumisesti suhteen.

Voi tulla ryhmään, kun aloittelet henkistä tietä tai jos olet jo pidemmällä, ehkä käynyt jo joitakin kursseja ja tutustunut alueeseen. Eli sopii hyvin aloittelijoille sekä kertaajille, henkisen tien ylläpidon välineeksi ja uusien samanhenkisten ihmisten kohtaamiseen.
Ryhmä toteutuu, jos osallistujia on vähintään 5, tilaa on 10 ensimmäiselle. Hinta 80 €/hlö, maksetaan ensimmäisellä kerralla paikan päällä. Päivät: to 20.2; ti 17.3 ja 7.4.2020, iltaisin klo 18-20. Ilmoittautumiset viimeistään pe 7.2.2020. Ryhmä jatkuu tämänkin jälkeen, kun kiinnostusta riittää.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Jaana puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.  

Tervetuloa!