Intuitiivinen Energiahoitaja koulutukset

Intuitiivinen Energiahoitaja koulutukset


SYYSKAUSI 2023

Aurinkokallion Intuitiivinen energiahoitaja koulutus, 10 lähipäivää, Lappeenranta, paikka varmistetaan (riippuu ryhmän koosta). Energiahoitajan opinnot tukevat  kokonaisvaltaista hyvinvointia ja henkistä kasvua. Opinnot keskittyvät energiahoitamisen ja intuitiivisuuden perusteiden lisäksi ja henkisenä ihmisenä kehittymiseen ja tietoisuuden ja sydämen avautumiseen.  Teemoina ovat mm. energiahoito, intuition kuuntelu, mielen voima, henkiset arvot , lähi- ja kaukohoito, aurat, chakrat sekä anteeksianto, maadoittuminen ja paljon muuta. Ilmoittautumiset ja varaukset haastatteluun Jaanalle. Aloitamme la-su 21-22.10.2023 klo 10 ja päätämme 16:30. Koulutuksen hinta on 1100,00 + alv 24 %. lmoittautumismaksun osuus 140 €, jolla vahvistat paikkasi. Ilmoittautumiset viimeistään 21.9.2023 mennessä. Voidaan maksaa ilman kuluja 1-10 erässä. Jaana hyväksyy opiskelijat. Näin etenemme: ilmoittaudu, maksa ilmoittautumismaksu ja sovi haastattelu. Lisää tietoa Intuitiivinen Energiahoitaja koulutuksesta.   


ENERGIAHOITAJA, JATKOKOULUTUS, 8 päivää, Lappeenranta

Intuitiivinen Energiahoitaja, Master koulutus, 8 päivää, alkaa la-su 28-29.10.2023, klo 10-16:30 molempina päivinä. Paikkana Lappeenranta, paikka varmistetaan. Jatkon päivämäärät sovitaan yhdessä. Koulutus tukee pitkäaikaisesti hoitajana kehittymistä ja on yksilöllinen, pienryhmässä toteutettava koulutus. Vahvistaa energiahoidon osaamista, laajentaa omaa kehittymistä ihmisenä ja hoitajana sekä tuo uutta sekä syvyyttä ja laajuutta hoitojen tekemiseen sekä omaan kehittymiseen. Koulutus sisältää runsaasti hoitoharjoittelua sekä omaa kehittymistä tukevia harjoitteita sekä kirjallisuutta. Kurssiin pääsyvaatimukset: 10 päivän Aurinkokallion intuitiivisen energiahoitajan koulutus. Koulutus kestää 2 vuotta. Hinta 860 + alv 24 %. Enemmän tietoa energiahoitajan Master koulutuksesta.   


YLEISET EHDOT, ellei muuta mainuttu:

Kaikkiin Aurinkokallion omiin koulutuksiin maksut voi maksaa sopimuksen mukaan erissä (ei lisäkuluja erissä maksamisesta). Pitkät koulutukset voi maksaa 1-10 erässä ja kahden päivän koulutukset 1-3 erässä. Ei koske muiden kouluttajien vetämiä koulutuksia.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta tai puh. 040 527 3126.

Koulutuksiin ilmoittautumiset vähintään kaksi viikkoa ennen, ellei muuta muuta mainittu. Pidempiin kuin kahden päivän koulutuksiin ilmoittautumiset kuukautta ennen alkua. Jos ilmoittautumisaika on mennyt umpeen, kannattaa kysyä, onko paikkoja vielä. Varaat paikkasi koulutuksiin maksamalla ilmoittautumismaksun. Lappeenrannassa ilmoittautumismaksu on 50 € päivän koulutukseen ja 70 € kahden päivän koulutuksiin ja pidempiin koulutuksiin 140 €, ellei muuta ole mainittu.

Koulutuspaikka

Lappeenrannassa koulutukset järjestetään pääasiassa Aurinkosalissa. Tilat löytyvät Lappeenrannan linnoituksessa, Katariinantori 6, torin takana punaisessa talossa toinen ovi oikealta. Kun tulet sisään, niin jatka taakse oikealle. Usealla kurssilla  ja tapahtumissa meillä on Aurinkosalin lisäksi käytössämme aikaisemmat Aurinkokallion hoitotilat (hoitotila ja olohuone). Tässä tarkemmat tiedot, niin osaat paikalle.Yleensä hoitamisen koulutuksiin mahtuu vain 8 osallistujaa ja muihinkin koulutuksiin rajoitettu määrä. Jos joudut perumaan osallistumisesi, ilmoittautumis-/varausmaksu pidätetään.

Peruutusehdot: Aikaisemmin kuin kahta viikkoa ennen kurssia peruutuksesta pidätetään vain ilmoittautumismaksu, sen jälkeen on maksettava puolet kurssimaksusta ja viikkoa ennen kurssia tai sen jälkeen peruutetuista pidätetään koko kurssimaksu (jos kurssiin sisältyy tarvikkeita, kuten rummuntekokurssista, niin viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen menee koko kurssimaksu). Jos peruuntumiseen tulee pätevä syy (kuten sairastuminen tai muu ylivoimainen este), voimme palauttaa muun kuin ilmoittautumismaksun tai voit osallistua maksamallasi summalla seuraavalle kurssille.

Peruuntumisen maksullisuus perustuu siihen, että koulutuksiin ja kursseihin on jo varauduttu etukäteen esimerkiksi

  • varattu ja maksettu tilat ja muut välineet
  • valmisteltu ja tulostettu aineisto
  • mahdolliset matka- ja muut kulut

Eli jos joudut perumaan kahden viikon sisällä ennen koulutusta, niin ei hätää, Vaikka sitoudut koulutuksen maksamaan, niin voit osallistua seuraavalle kurssille.


YLEISTÄ

Noudatamme kaikissa tapahtumissamme ja koulutuksissamme turvallisuutta muun muassa pienempien ryhmien, turvavälien ja käsihygienian avulla. Kasvomaskin käyttöä kuitenkin suositellaan isommissa ryhmissä, ainakin jos etäisyyttä emme voi pitää kaikissa tilanteissa.

Pitkillä kursseilla varaudumme osittain etätyöskentelyyn. Kaikista koulutuksista vähintään puolet järjestetään lähiopetuksena, epidemiatilanteen takia voimme joutua siirtämään päivämääriä. 


Investointi omaan itseen kannattaa! Tervetuloa!

AURINKOA JA ILOA!

T Jaana

Lisätietoa