Chi Kungin päiväryhmä

Riitta Kokon Chi Kung päiväryhmä syyskaudella 2019:

Energialääketieteeseen perustuva Chi Kung - kiinalainen voimistelu ja itsehoito -kurssi, järjestäjänä kehoterapeutti Riitta Kokko. Torstaisin klo 13-14.30,  ajalla 5.9 - 14.11. Yhteensä 10 kertaa, 24.10 syysloma. Kurssin hinta 60 €. 

Ryhmä pidetään Lappeerannan linnoituksesssa, Aurinkokallion Aurinkosalissa, osoitteessa Katariinantori 6, 53900 Lappeenranta. Kristiinantorin takana olevassa pitkässä punaisessa talossa (Kristiinan työtuvat), toinen ovi oikelta.

Kurssi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita tulee vähintään 10. Kurssin hinta 60 € maksetaan kurssin alussa pankkitililleni. 

ILMOITTAUTUMISET RIITAN SÄHKÖPOSTIIN riitta.kokko1@gmail.com 

Jos haluat lisätietoa kurssista, niin voit soittaa Riitalle p. 040 535 4975.

Kurssilla tehdään pehmeitä, kehoa kuuntelevia liikeitä yhdistettynä hengitykseen. Itsehoito-osuudessa on akupainelua ja niskan, hartioiden ja selän hoitoa. Lopussa hiljennytään voimistaen kokeampien energioiden kokemusta.

Kurssi sopii kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille aikuisille. Mukaan voi tulla aloittelijana tai Chi Kungia aiemmin tehneenä. Ota mukaan vesipullo ja myös istuallaan tehtäviin harjoituksiin oma alusta, jos sinulla on. Niitä on myös joitakin paikan päällä ja myös tuoleja voi käyttää, jos on hankala mennä laiitialle.

Jo kiinnostusta riittää, niin kurssista voi tehdä "jatkuvan"; toisin sanoen jatkaa heti uudella 10 kerran sarjalla. Energiatasomme nimittäin voimistuu pikkuhiljaa, mutta se edellyttää säännöllistä harjoittelua.

Toivottavasti kurssi kiinnostaa! Lämpimästi tervetuloa!

Energiaterveisin Riitta Kokko

www.kehoterapia.net