MYÖTÄ- VAI VASTAVIRTAAN

06.08.2016 13:30 — Kirjoittanut Jaana KallioPermalink

Catherine Ingman: Elämästä tulee ihmeellinen seikkailu,  kun annamme viedä sen meitä sen sijaan, että ajaisimme sitä takaa. Se tarkoittaa sitä, että tunnemme ja liikumme maailmassa viattomin sydämin. Ei ole niin tärkeää, minne päädymme tai mitä näemme matkan varrella.

Milloin kannattaa toimia?

"Kun olet selkeä, et ajattele. Toimit vain." Ihannetilanteessa inspiraatio on läsnä ja siitä seuraa yllyke johonkin toimintaan.

Jos on sisäisiä ristiriitoja, vastakkaisia uskomuksia, niin toiminta ei ole puhdasta. (Joe Vitale). Jokin sisälläsi haluaa toisaalta sitä, toisen osa taas toista. Kun ei tiedä, voi mietiskellä, pysähtyä kuuntelemaan vastauksia.

Myötävirtaan- ajattelussa on tärkeintä

  • että toimit, kun tuntuu hyvältä, luotat sydämesi ääneen
  • et ryntäile mihin sattuu vaan pysähdyt ja kuuntelet itseäsi riittävän usein
  • annat asioiden tapahtua enemmän kuin että väännät niitä itse väkisin
  • älä luule tietäväsi, että mikä on tärkeää tai mikä on elämäntehtäväsi - anna elämän näyttää ja kuljettaa, elämä on ihmeellisempää...

Kun olet soutanut pitkään vastavirtaan, voimat häviävät. Saavutukset ovat kovan työn takana, jos niitä sitten onkaan. Ilo on hävinnyt. 

Entä kun pysähdyt. Annat veneen kääntyä. Ja alat liukua sinne minne kuuluukin, asiat alkavat tapahtua sinulle. Pysähtyminen on tärkeää. Huomaaminen on tärkeää. Läsnäolo hetkessä on tärkeää.

On sanottu, että asiat tapahtuvat helpoiten silloin, kun aura on puhdas. Eli pidä itsestäsi huolta, hoida itseäsi, anna asioiden tapahtua...

Ja ihan sitä samaa opettelen itsekin. Ja siinä ohessa tervettä itsekkyyttä. 

Myötävirtaan...