Mielikuvien hyödyntäminen yritystoiminnassa

06.08.2016 13:09 — Kirjoittanut Jaana KallioPermalink

Heräsin aamulla varmaan ja upeaan ideaan: mielikuvien käyttöön yritystoiminnassa.

Mielikuvien avullahan voimme tehdä mitä vain, luoda uutta ja käsitellä vanhaa. On tehty tutkimuksia, miten mielikuvat vaikuttavat ajatuksiimme, käyttäytymiseemme ja terveyteemme.

Miksei sitten yritystoiminnassa? Mikä estää? Olemmeko jo liikaa vasemman aivopuoliskomme vankeja? Emmekö anna luovuuden kukoistaa? Pelkäämmekö jotain?

Miten mielikuvia voisi hyödyntää yritystoiminnassa...

Oman itsesi kautta, oman hyvinvointisi kautta...uusien ideoiden kehittelyssä, vuorovaikutuksessa, erilaisissa näkökulmissa, hyvinvoinnin kehittämisessä...yrityksen perustamisesta lähtien lähes missä tahansa... meidän alitajuntamme hyödyntää mielikuvia. Ja puhutaan laajemmin, mielteistä, kuvien lisäksi mukana ovat tuntemukset, äänimaailma, aavistukset...kaikki...

Ja mitä ajattelemme, toistamme, ajattelemma uudelleen ja uudelleen, toteutuu se helpommin. Kun se on kuviteltu, tulee siitä osa todellisuutta ja siihen osaa tarttua paremmin.

Olikohan se unen viestinä, että luota hetkeen, luovuuteen ja iloon, mihin se johdattaakaan! Ja siihen, että esteet, olivatpa ne mitä tunnelukkoja tai mitä mielen esteitä tahansa, kannattaa käsitellä niitä pois ilon tieltä. Ja muistaa pitää itsestä huolta ja antaa aikaa, jotta se ilo ja valo pääsee loistamaan, sellaisena kuin se siellä sisimmässä pilkistää!

Uskokaa tai älkää, että tämä idea oli parempi juuri silloin, kun heräsin. Tämä oli NIIN totta. Nyt jotekin taas vasen aivopuolisko on tehnyt tästäkin asiasta niin realistisen. Se idea oli niin helppo ja puhdas. Ota tästä lukijana vaan irti se. Unohda muu. Luota vain omaan intuitioosi.

Hyviä unia ja mielikuvia!